Explozie in Cluj! Casa care a explodat e complet distrusa, alte 16 sunt avariate, iar trei persoane au fost ranite usor - VIDEO

O cladire a fost complet distrusa cu putin timp inainte de miezul noptii, din cauza unei explozii declansate de o acumulare de gaze . Alte 16 invecinate au fost avariate. Sase persoane au fost consultate de medicii sositi la fata locului, dar nici una nu a fost ranita grav.

 

Martorii oculari declara ca explozia a durat cateva secunde iar cand au iesit sa vada ce s-a intamplat totul era facut praf.

 

Casa este situata pe strada Paris, la nr 80 A (colt cu strada Marasesti). La parterul cladirii a functionat pana in urma cu o luna un cafe-bar.

 

Conform adjunctului sefului IPJ Cluj Zaharia Ciorba, doi dintre raniti sunt proprietarii barului, sot si sotie, care locuiau la etaj si care s-au ales cu rani usoare pe fata.

 

Circulatia in zona este blocata. La doua imobile a fost opita alimentarea cu gaz. Pompierii evacueaza si oamenii din casele mai putin afectate, pentru a preveni si alte raniri. Nu se stie inca unde vor locui peste noapte oamenii din casele distruse , autoritatile cauta solutii in momentul de fata.

 

Dorin Ungur , prim adjunct al insp ISU Cluj, a declarat ca este vorba de o acumulare de gaze in timp, iar factorul declansator al exploziei a fost probabil un scurt-circuit. "Asemenea cazuri se intampla destul de des, ne bucuram ca evenimentul nu s-a soldat cu victime".

 

Comentarii Facebook