Accident la Tureni, Cluj. Doua persoane dintr-o Dacie au fost ranite, dupa ce masina a intrat sub un TIR

Accidentul din aceasta dimineata de la intrare in localitatea Tureni s-a soldat cu doi raniti si o masina avariata serios. O Dacie condusa de un clujean a intrat sub un TIR, parcat pe marginea drumului si doua persoane au fost duse la spital pentru ingrijiri.

Accidentul de la Tureni s-a produs in jurul orei 8.30, la intrare in localitate. Purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup, a declarat pentru Stiri de Cluj.ro ca "soferul autoturismului nu a vazut TIR - ul parcat pe marginea drumului din cauza soarelui si a zapezii si a intrat direct sub remorca autotrenului. Accidentul s-a soldat cu ranirea a doua dintre cele trei persoane care se aflau in Dacie".

Ranitii au fost dusi la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj (UPU) pentru ingrijiri medicale si investigatii. Vina pentru producedrea accidentului o poarta soferul de pe Dacie, care nu s-a asigurat si din imprudenta a provocat ranirea pasagerilor din autoturism. Nici soferul de pe TIR nu va scapa fara amenda, deoarece este interzisa parcarea autovehiculelor pe marginea Drumurilor Nationale, fara un motiv intemeiat.

Comentarii Facebook