Doi studenţi de la UMF Cluj, prieteni, au MURIT în ACCIDENTUL AVIATIC din Ucraina - EXCLUSIV

 

Un student clujean a murit în accidentul aviatic din Ucraina.

 

Reporterii Știri de Cluj au vorbit cu unchiul tânărului, care a confirmat această informație. ”Da, este vorba despre nepotul meu. Familia nu dorește ca numele să fie făcut public, așa că nu pot să vă spun mai multe”, a declarat unchiul tânărului.

 

Studentul învață la Cluj și urma să participe la o conferință pe tema SIDA, in Australia, la Melbourne. Potrivit The Guardian aproximativ 100 de participanti la aceasta conferinta aveau rezervare la zborul care s-a prabusit, dar numarul nu a fost confirmat oficial.   

 

Familia tânărului este stabilită în Canada, iar unchiul său este din Cluj, astfel că acesta urma cursurile unei universități clujene. 

------------------------

UPDATE

 

Studentul român era însoțit de prietena lui, studentă și ea la UMF Cluj. Ambii au pierit în accidentul aviatic.

 

Decanul Facultăţii de Medicină a UMF Cluj, Anca Buzoianu, a a declarat că doi studenți de la UMF Cluj și-au pierdut viața în acest accident. 

 

În accidentul aviatic din Ucraina şi-au pierdut viaţa, din nefericire, şi doi studenţi de la Facultatea de Medicină a UMF Cluj, anul II, secţia engleză. Este un tânăr cu dublă cetăţenie, româno-canadiană, şi o studentă cu cetăţenie străină. Suntem îngroziţi de cele întâmplate şi ne pare rău că a avut loc un astfel de eveniment”, a spus Buzoianu, citată de Mediafax.

 

Conducerea Facultății a precizat că cei doi studenți din anul doi erau cei mai buni, așa că au fost trimiși să reprezinte facultatea la conferința din Australia. Andrei Anghel avea dublă cetățenie, română și canadiană, iar Olga Ioppa, iubita lui, era din Germania. Ambii studiau la secția în limba engleză a UMF Cluj.

 

Vezi cine sunt cei doi studenti de la UMF Cluj care au murit in accidentul aviatic din Ucraina

------------------

UPDATE 1

 

Familia celor doi a dat detalii despre călătoria celor doi.

 

Mama lui Andrei Anghel, studentul de la Cluj care a murit in accidentul aviatic: Nu mergea la niciun congres de medicină

Studentul Andrei Anghel, mort în avionul prăbușit în Ucraina, mergea cu iubita în vacanță în Bali - FOTO

 

Comentarii Facebook