Mama lui Andrei Anghel, studentul de la Cluj care a murit in accidentul aviatic: Nu mergea la niciun congres de medicină

 

Mama studentului de la UMF Cluj, care a murit în accidentul aviatic din Ucraina, a spus că fiul ei nu mergea la niciun congres de medicină. 

 

Am vazut vestile la televizor, n-am facut nicio legatura cu avionul cu care pleca el, nici nu ne-am gandit. Fiica mea a primit apoi tot feluri de mesaje pe Facebook de la prietenii din Cluj. Era copilul pe care orice mama si l-ar fi dorit.

 

Andrei si Olga si-au planuit vacanta asta impreuna tot anul, era vacanta lor de vis. Nu au avut nicio legatura cu Congresul de SIDA, erau doi studenti fericiti ca au scapat de examene cu bine, care mergeau in vacanta.

 

Pe Andrei il vom inmormanta aici, in Canada, deoarece aici a crescut de cand avea 8 ani”, a declarat mama tanarului.

 

Rămâne un mister de ce decanul Facultății de Medicină din Cluj, Anca Buzoianu, a dezinformat, spunând în cursul zilei de vineri, că cei doi studenți, Andrei Anghel și Olga Ioppa, mergeau la un congres de medicină din Australia.

 

Participau la un congres stiintific unde aveau o lucrare si erau in drum spre acest congres. Pot sa va spun ca erau studenti foarte buni”, a spus Anca Buzoianu.

Comentarii Facebook