Taximetristul clujean care a picat cu mașina de la 6 metri înălțime, cercetat de polițiști pentru că a fugit de la locul acidentului



O tânără de 19 ani și un minor de 5 ani au fost răniți în urma accidentuluui petrecutt, sâmbătă, la Bunești.


Tanara, pasager in masina, a povestit ca soferul circula cu viteza pe drumul ingust de la Bunesti, iar intr-o curba, masina a derapat si s-a rasturnat de trei ori, de la o intaltime de aproximativ 6 metri, pana a ajuns intr-un parau.

Masina s-a oprit pe o parte, iar soferul si cei doi pasageri au reusit sa iasa singuri din autovehicul. Tanara ar fi solicitat soferului sa anunte Politia si Ambulanta, dupa care a plecat, impreuna cu minorul, la rudele care locuiau in apropiere, pentru a-i anunta de cele intamplate, scrie gherlainfo.ro.

După o vreme, tânăra s-a întors la locul accidentului, însă mașina era scoasă din râu, iar șoferul era de negăsit. Astfel, clujeanca a sunat la poliție pentru a le povesti ce s-a întâmplat.

Oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs ca urmare a neadaptarii vitezei la conditiile de drum, iar taximetristul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala si parasirea locului accidentului.

Comentarii Facebook