Floreștenii se ceartă din NOU: Totul a fost prea SCUMP la Zilele Florestiului

 

Zilele comunei Florești au avut loc în weekendul care a trecut, iar foarte multi participanti s-au plâns de preturile prea mari. 

 

Ceafa de porc la gratar 70ron/kg mi se pare exagerat de scumpa”, ”Eu am mâncat 2 porții de 200 gr la festival într-o comuna cu 64 de lei. În vârful muntelui. Ce sa mai așteptăm de le floresti? Ca la restaurant”, ”Eu am vazut ca multi si au adus bere in poseta si mese de acasa. Si chiar mi se pare logic si normal. Nu ii invinuiesc. Eu mi-am luat o portie mica de hamsii...cam 100 gr - 7LEI”, ”Apa minetala 1/2 L ,4 lei...foarte tare!”, au reclamat floreștenii.

 

Replica nu le-a dat-o de această dată primarul Sulea, ci un alt utilizator al grupului ”Trăiesc în Florești”.

 

Oare nu era mai bine sa nu se faca nici o zi a Florestiului? Poate atunci nu mai existau urmaritori, mici stricati, apa minerala prea scumpa, spagari care sa vanda doar berea lor. Era liniste si pace. S-a gandit cineva ca apa aia costa 1.64 lei la achizitie (tva inclus), apoi din adaosul practicat se platesc: angajati, inchiriere spatiu, impozit pe venit/profit, energie electrica (unde e cazul), taxe salariati, analize salariati, tva, si maruntisurile: fiscalizare aparat fiscal pentru punct mobil (450 lei), role casa marcat, saci menajeri, echipament angajati?

 

Sau ca orice companie vanzatoare de bere are alocate bugete pentru evenimente. Deeeci nu e spaga. Sau ca trupele care au cantat, toate au fost platite? Si scena la fel, luminile sau generatorul de curent. Vi s-a cerut vreo taxa ca ati venit la Zilele Florestiului? Veti spune ca e platit totul de la bugetul local, dar tot de la buget vreti strazi, iluminat stradal, asfalt, trotuare, curatenie in comuna si alte 1000 de lucruri. Asa ca a fost mai bine sa luati bautura din Profi (sa sprijiniti pana la capat decaderea financiara a micilor comercianti) si sa va mai si laudati cu asta. A, si inca ceva... banuiesc ca exista altcineva care poate veni in locul primarului actual, nu? Adica...exista oameni capabili pe care ii puteti vota la urmatoarele alegeri, nu? Sau nu?

 

Si inca ceva: daca vreti sa ma jigniti/injurati, va rog sa o faceti corect gramatical (si aici are cine sa se simta: "tanti aia care care m-a facut roma, si am indraznit sa o corectez-etnie rroma, nu roma"). Daca nu aduci tu plus valoare in viata ta, nu astepta sa aduca altii”, a scris utilizatorul.

Comentarii Facebook