Studentul batut de politisti a iesit din Janis Stuf nevatamat, cu catuse la mana VIDEO CAMERE DE SUPRAVEGHERE

 

Studentul Eduard Dziubinski, care ii acuza pe politisti ca l-au snopit in bataie in duba, a fost scos de oamenii legii cu catuse din Janis Stuf. Unul dintre barmani sustine ca s-ar fi repezit la un politist.

 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale clubului Janis la Stuf, din Piata Unirii, arata ca studentul de la Facultatea de Jurnalistica a fost scos din local, sambata dimineata, 29 octombrie, in jurul orei 4.40. Tanarul avea catuse la mana, dar nu era vatamat, fiind totusi intr-o avansata stare de ebrietate.

 

Eduard Dziubinski s-ar fi rafuit cu politistii, iar unul dintre barmanii localului a povestit pentru Stiri de Cluj ca "a facut un gest brusc catre politisti, ceea ce i-a facut sa ii puna catusele". Din imagini se vede ca tanarul de abia se mai tinea pe picioare, fiind intr-o avansata stare de ebrietate.

 

"Inregistrarile noastre, precum si marturiile personalului, atesta ca tanarul a comandat si baut la ora 4.29 un numar de 4, deci nu doua shoturi la bar, pe care a refuzat sa le plateasca, incercand chiar sa se piarda in multime, impreuna cu insotitorul lui. Conform regulamentului, barmanul a sesizat oamenii de ordine, a caror interventie a fost regulamentara , dar ineficienta, intrucat clientul era recalcitrant. Paza a considerat necesar sa anunte politia, in spiritul recomandarilor primite de la Politie, precum si a bunei colaborari pe care o avem cu aceasta institutie. Interventia politiei a fost prompta, si in afara de faptul ca a fost necesara imobilizarea turbulentului, tot din cauza atitudinii acestuia, nu avem elemente care sa sugereze vreo agresiune sau depasire a proceduriilor firesti in astfel de situatii", a declarat Florin Opris, unul dintre patronii Janis. Vezi AICI tot ce a spus.

 

Studentul Eduard Dziubinski sustine ca a fost batut de politisti dupa ce a fost bagat in duba. M-au luat pe sus, m-au imobilizat, mi-au pus catusele si m-au aruncat in duba. M-am julit pe fata cum m-au aruncat si mi-au tras cateva bastoane in tampla si nu mai stiu ce s-a intamplat. M-au adus la spital si au zis ca eram recalcitrant, dar dupa ce mi-au tras cateva bastoane nu cred ca ar fi nimeni calm", a povestit Eduard Dziubinski.Vezi AICI ce a spus tanarul.

 

Tanarul a depus astazi plangere la politie impotriva celor care l-au batut. Reprezentantii IPJ Cluj sustin ca Eduard Dziubinski nu a fost batut de catre politisti.

Comentarii Facebook