Șoferul care a omorât 3 oameni în Florești, de Revelion, arestat pe 29 de zile: Am băut numai un pahar de ȚUICĂ

 

Răzvan Muzuran, bărbatul de 20 de ani, care a accidentat mortal trei persoane, între care și o fetiță de 3 ani, în noaptea de Revelion, a fost arestat pentru 29 de zile judecătorii clujeni.

 

Tânărul a intrat luni seara, în jurul orei 23.58, într-un grup de persoane care se afla pe carosabil, pe strada Horea din comuna Florești, și care aprindea artificii, conform datelor furnizate de polițiștii clujeni. După producerea accidentului, Răzvan Muzuran a fugit și a abandonat autoturismul, mergând apoi acasă.

 

Răzvan Muzuran le-a explicat magistraților că nu le-a văzut pe cele trei victime, 2 adulți și fiica unuia dintre ei, dând vina pe artificiile care s-au aprins în fața lui. Cei doi adulți au suferit răni grave și au decedat, unul pe loc, iar altul în drum spre spital. Fetița a fost transportată la UPU Copii, dar marți dimineața, 1 ianuarie, în jurul orei 7.00 a decedat. 

 

Răzvan Muzuran a fost întrebat de judecători de ce a părăsit locul accidentului, iar el a răspuns că s-a speriat că vecinii victimelor, aflați în număr mare pe stradă, ar fi vrut să îl bată. Răzvan a mai explicat că nu era beat și că a consumat numai un pahar de țuică în acea seară. 

 

Autorul accidentului s-a predat numai în 1 ianuarie, sfătuit de soția sa, cu care are o fetiță de 4 luni.

 

Autorul accidentului din Florești, din noaptea de Revelion are 20 de ani. Răzvan Muzuran este tatăl unei fetițe

Comentarii Facebook