Se inaugureaza Centrul de Management Integrat al Deseurilor din Cluj

 

Lucrarile de executie a Centrului de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj incep azi si au ca scop asigurarea unei dezvoltari durabile si echilibrate a judetului prin protejarea mediului inconjurator.

Lucrarile au ca obiectiv:

-Proiectarea si executia Zonei Tehnice aferente CMID Cluj-Napoca compusa din Statie de Tratare Mecano-Biologica a deseurilor biodegradabile, Statie de Sortare deseuri reciclabile, infrastructura adiacenta alimentare cu apa, alimentare cu energie electrica, retea de incendiu.

-Executia celulei nr.1 de depozitare deseuri in suprafata de 7,76 ha, drumuri interioare, cladire administrativa, zona de interventii utilaje, zona spalare roti, statie epurare levigat, statie de combustibil, retele incinta, sistem captare gaz din depozit, lucrari de protectie impotriva inundatiilor, zona de receptie deseuri, cabina personal de supraveghere, monitorizare mediu.

Valoarea lucrarilor este in valoare de 107.536.011,54 lei fara TVA, iar termenul de executie al lucrarilor este de 14 luni iar perioada de garantie este de 60 de luni.

 

Groapa de gunoi de la Pata Rat se inchide, iar gunoiul va fi dus la noul Centrul de Management Integrat al Deseurilor

Comentarii Facebook