Scaunele de pe stadionul "Cluj Arena", refacute pentru ca designul era gresit - VIDEO


Scaunele de pe stadionul "Cluj Arena" au fost redesenate pentru ca oficialii Consiliului Judetean (CJ) Cluj au fost nemultumiti de design, dupa ce chiar ei l-au aprobat.

Firma Chimica Orastie, care produce scaunele de pe arena clujeana, a livrat in prima faza un set de 200 de scaune, iar doua au fost montate in 22 aprilie. Abia atunci oficialii CJ Cluj si-au dat seama ca scaunele prezinta defectiuni la imbinari si le-au retrimis in fabrica.

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise,  sustine acum ca "scaunele vor veni in curand. Am primit zilele trecute forma finala a scaunelor. E la mine in birou si aceasta este in regula. Sper ca intr-o saptamana sa fie montate. Erau probleme de finisaj si de culoare. Pana la urma firma a indeplinit aceste cerinte si pentru ca firma este romaneasca vom castiga foarte mult timp cu aducerea si cu montarea lor".

Alin Tise sustine ca scaunele aveau deficiente la imbinari si nu se rabatau singure. "A fost un aspect important pentru ca atunci cand oamenii se ridica scaunele sa se rabateze pentru a nu sta apa pe ele. Practic, fiind si mai groase, era important sa se rabateze si un alt aspect au fost finisajele la imbinarile scaunelor, care sa nu zgarie sau sa nu irite oamenii cand se aseaza", a mai spus presedintele CJ Cluj. 

Firma din Orastie urmeaza sa livreze 30.000 de scaune pentru tribune si 1.000 pentru lojele VIP.

 

Vezi si...

Vezi cum arata primele scaune montate pe stadionul "Cluj Arena" - VIDEO si FOTO

Vezi cat de rezistent e un scaun montat pe stadionul Cluj Arena! Un jurnalist clujean l-a testat - VIDEO

Comentarii Facebook