Polițist propus la excludere din IPJ Cluj pentru consum de alcool. Sunt și acuzații de homosexualitate

 

Consiliul de Judecată de la IPJ Cluj a propus excluderea agentului de poliție G.T., iar măsura urmează să fie aprobată de șefii IPJ Cluj.

 

Conform unor surse din IPJ Cluj, agentul G.T. a avut mai multe ”aventuri” care i-ar fi pătat imaginea de polițist. El a fost implicat în mai multe scandaluri cu colegul său de apartament, un fost zarist din Cluj-Napoca, iar vecinii lor i-au acuzat de homosexualitate. În 2 ianuarie 2013, G. T. a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție, după o noapte de chef și s-a stabilit că s-a rucat la volan băut. 

 

Eu am fost coleg de apartament cu el, din septembrie 2012 și până în ianuarie 2013. Mi-a povestit cum stă treaba pe la IPJ. În luna ianuarie, eu am sunat, dimineața la poliție, că era băut și i-au luat permisul. Voia să mă lovească că fuseserăm împreună în Aflter 8. Bătaia a avut loc în spatele blocului în 2 ianuarie”, ne-a povestit sursa noastră. 

 

Marius Stuparu, fostul șef al Poliției Rutiere Cluj, ar fi fost sunat la câteva ore după incidentul din Aflter 8 pentru a afla cu ce mașină merge polițistul la serviciu. ”M-a sunat în ianuarie să mă întrebe cu ce mașină merge la serviciu, pe la 9.00, după care l-a oprit în trafic și i-a pus fiola. A reieșit că avea o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul exprimat”, a mai spus sursa citată.

 

Un alt incident s-a consumat câteva săptămâni mai devreme, în decembrie 2012, între polițistul de la Rutieră și bărbatul cu care locuia în același apartament. ”Cât despre violul și săritul pe geam, am fost la o zi de naștere și ne-am bătut. Eu am sărit pe geam și vecinii au interpretat că e viol. A venit unul de la control intern și nu a fost viol. Asta s-a întâmplat în luna decembrie. Vecinii au spus că m-a hărțuit și violat. E adevărat că ne-am certat și bătut și i-am tras un pahar în cap. Apoi am sărit pe geam. Am fost chemat la birou ca să dau o declarație și mi-a cerut polițistul în calitate de judiciarist să se uite dacă am vânătăi”, a mai precizat sursa noastră. 

 

Polițistul G.T. s-a mai lăudat prin IPJ Cluj că a parcurs drumul Turda - Gilău, pe Autostrada Transilvania, în 5 minute. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Între timp, polițistul GT a fost trecut in rezerva.

Comentarii Facebook