Rosal sustine campania "Schimba deseurile cu tehnologia Samsung”


Cea de-a treia editie a campaniei Samsung Romania, “Schimba deseurile cu tehnologia Samsung”, are loc la Cluj Napoca.

Primele doua editii ale campaniei „Schimba deseurile cu tehnologia Samsung” desfasurate in anul 2012 in sectorul 2 si respectiv in sectorul 6 al Capitalei au inregistrat rezultate deosebite. In total au fost colectate 12 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice, peste 700 de persoane predand DEEE-uri la punctele de colectare special amenajate in proiect.

In municipiul Cluj Napoca, populatia este invitata sa predea deseurile de echipamente electrice si electronice in mod responsabil la punctele special amenajate de ECOTIC, alaturi de Companiile de Salubritate Rosal Grup si Brantner Veres, amplasate dupa cum urmeaza:

• P-ta I. Agarbiceanu – vis-a vis de str. Brasov: in perioada 20 - 24 martie 2013;
• Str. Fabricii – vis-a-vis de magazinul Kaufland – in fata Bancii Transilvania in perioada 25 – 30 martie 2013;
• P-ta Agroalimentara Zorilor: in perioada 31 martie – 5 aprilie 2013;
• Str. Izlazului in fata complexului Union: in perioada 6 – 11 aprilie 2013;
• Str. Miraslau nr.4 - in fata Clubului pensionarilor Grigorescu: in perioada 12- 17 aprilie 2013;


Detinatorii de DEEE beneficiaza, la predarea acestora, de sansa castigarii unor premii constand in 5 aspiratoare, 3 playere Blu Ray, 2 sisteme Home Cinema, o masina de spalat vase si un televizor LED de 32’. Premiile vor fi acordate ca urmare a organizarii unei tombole, la finalul campaniei. De asemenea, in urma predarii deseului de echipament electric, detinatorii pot beneficia de un discount de pana la 35% la achizitionarea produselor Samsung, conform regulamentului. Toate punctele de colectare mobila din campanie vor functiona zilnic intre orele 10:00 si 20:00.

Pentru programarea ridicarii DEEE de la domiciliu, cetatenii pot apela numerele de telefon 0264987 (Rosal), 0264 598477 (Brantner Veres).

Municipiul Cluj Napoca beneficiaza in permanenta de existenta serviciilor profesionale de colectare a DEEE de la populatie. In acest sens, companiile de salubritate din municipiu, sub coordonarea Primariei Cluj Napoca, organizeaza periodic actiuni de colectare, Municipiul Cluj situandu-se pe locuri fruntase la nivel national in ceea ce priveste acest sistem de colectare selectiva.

Toate detaliile privind modalitatea de debarasare a DEEE-urilor, premiile campaniei si posibilitatea achizitionarii unor echipamente noi marca Samsung sunt disponibile pe site-urile www.ecotic.ro, www.samsung.com/ro

Comentarii Facebook