Lacul Chios din Parcul Central va fi golit in acest weekend si va fi curatat si amenajat


In acest weekend va incepe igienizarea lacului Chios din parcul Central Simion Barnutiu si a statuii lui Avram Iancu. Lucrarile vor incepe maine cu monumentul de langa catedrala Mitropolitana din centrul orasului.

"Sambata, 20 martie vor incepe lucrarile de curatare a statuii lui Avram Iancu (...). Lucrarile se refera la inlaturarea reziduurilor animale depuse pe grupul statuar si vor demara la ora 6.00 a.m.", anunta reprezentantii primariei Cluj-Napoca.

In lacului Chios va incepe prin evacuarea apei, iar "in cursul saptamanii viitoare vor incepe lucrari de ecologizare, igienizare si refacere a malurilor lacului. La finalul saptamanii urmatoare se va reumple lacul cu apa, astfel incat clujenii sa se poată bucura de plimbarile de primavara si pesiajul oferit de luciul de apa", anunta reprezentantii administratiei locale.

In paralel vor fi facute lucrari de plantare de arbori pe Bulevardul Muncii, in apropierea viitorului cartier Tineretului. In total in cele cinci zile vor fi plantati 10.000 de arbori.


Comentarii Facebook