Primaria reia plata ajutorului pentru tinerii casatoriti


Primaria municipiului Cluj-Napoca va relua plata ajutorului de 200 de euro pentru tinerii casatoriti. Banii vor fi platiti in zilele de 23 si 24 martie, dupa ce de la inceputul anului nu au mai fost acordati banii.

In cele doua zile anuntate, vor plati banii catre 473 de cupluri care s-au casatorit anul trecut. Banii vor putea fi incasati pe strada St. O. Iosif nr. 1-3, intre orele 9.00 - 15.00, pe baza actului de identitate sau a actului de identitate si a imputernicirii in cazul mandatarilor.

"Pentru aflarea numarului dispozitiei beneficiarii sunt rugati sa acceseze pagina de internet a Primariei municipiului Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro, la sectiunea Directia de evidenta", anunta reprezentantii administratiei locale.

Sprijinul de 200 de euro, acordat la constituirea familiei, este stabilit prin Legea 396/2007, iar fondurile sunt alocate de Guvernul Romaniei, iar Primaria este institutia care efectueaza platile, in urma viramentelor pe care le primeste de la Directia de Munca.

Reprezentantii primariei Cluj-Napoca anunta ca doritorii pot obtine "informatii suplimentare se pot obtine la Serviciul Stare civila, Biroul casatorii, la telefon 0264.591.571".

Comentarii Facebook