Fosta sotie a lui Gore, Carmen David: Gore era drogat cand si-a taiat gatul pe Calea Manastur!


Fosta sotie a lui Gore, Carmen David, a declarat intr-un interviu acordat Stiri de Cluj ca acesta s-a drogat cu sare de baie inainte de a se taia pe gat si pe piept. Ea l-a asteptat vineri doua ore la Clinica de Psihiatrie unde este evaluat de catre psihologi.

Carmen David a relatat ce s-a intamplat in realitate in ziua de 24 martie, cand Gore a fost retinut.

"Eu eram la serviciu si am fost sunata sa ma duc repede acasa pentru ca e politia in casa. Asta era joi, 24 martie, la ora 15.00. Am ajuns acasa in cartierul Zorilor. Politia nu mai era si Gore era plecat. Mama mi-a spus la telefon ca au venit cativa agenti pentru ca au o reclamatie primita de la un vecin si au intrat in casa si au inceput sa caute prin lucruri. Au confiscat doua topoare si cateva sabii artizanale", a spus femeia.

Ea sustine ca in 24 martie, cand politia "a venit sa faca o perchezitie ilegala pentru ca nu aveau mandat", Gore i-a vazut si a fugit pe usa din spate.

"A plecat spre Manastur si a fost urmarit in permanenta de politisti. Acestia nu au intervenit probabil de teama si s-a ajuns in fata la LuKoil unde a avut loc tot scandalul. Eu zic ca l-au provocat si de asta a reactionat asa", a mai povestit Carmen David, care nu exclude posibilitatea ca Gore sa fi fost drogat cu sare de baie.

Fosta sotie a interlopului a mai precizat ca, in momentul in care a ajuns acasa de la locul de munca, mama si fiul ei erau la sectia de politie pentru a da declaratii. 

Surse din cadrul IPJ Cluj au declarat ca la perchezitia din 24 martie au fost gasite si cateva pliculete cu sare de baie, pe langa armele albe confiscate.

 

Gore a fost internat in ultimele 7 zile la Clinica de Psihiatrie din Cluj, iar vineri, 1 aprilie, a fost readus pentru o evaluare psihiatrica. Judecatoria Cluj Napoca a solicitat acest lucru pentru a vedea daca Gore poate fi judecat sau trebuie sa fie internat intr-un centru specializat.

 

Marius David, zis Gore, este cercetat pentru port de arma alba si tulburarea ordinii si linistii publice. El are doi copii de 17 si 18 ani si locuieste alaturi de fosta lui sotie, in cartierul Zorilor.

 

Citeste si...

Gore a fost dus la evaluare psihiatrica si ar putea fi internat intr-un spital de nebuni! VIDEO - INTERVIU EXCLUSIV

Gore si-a taiat gatul pe Calea Manastur! - VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook