Gore a fost dus la evaluare psihiatrica si ar putea fi internat intr-un spital de nebuni! VIDEO - INTERVIU EXCLUSIV


Marius David, cunoscut sub numele de Gore, a fost dus la evaluare psihologica la Clinica de Pshiatrie din Cluj Napoca. In functie de verdictul medicilor Gore ar putea fi internat intr-un spital pentru persoane cu probleme psihice.

 

Cunoscutul interlop a vorbit intr-un interviu acordat Stiri de Cluj despre cele petrecute in dupa amiaza zilei de joi, 24 martie, cand s-a taiat pe gat cu un cutit pe Calea Moanastur.

 

Gore a fost scos din arestul IPJ Cluj la ora 10.00 si a ajuns la Clinica de Psihiatrie la ora 12.00. Judecatoria Cluj Napoca a dispus ca interlopul sa fie evaluat psihiatric pentru a se vedea daca este apt pentru a fi judecat sau va fi internat intr-un spital specializat pentru persoane cu probleme psihice.

Gore a facut spectacol in stilu-i caracteristic inca de cand s-a coborat din masina de politie. Interlopul a intrebat in gluma daca tot Basescu este presedinte si Emil Boc este premier si a vorbit despre incidentul din 24 martie, cand a fost ridicat de pe strada de mascati.

"Am fost adus la spital pentru ca vrem sa facem un film. M-am taiat pe gat din dragoste si din ura", a spus Gore.

El a spus ca avea la el un cutit de plastic in momentul in care a fost retinut.

"Cine a plecat cu cutitul? Era cutit de plastic si l-am mancat pe drum. Au venit la mine acasa pentru soacra mea avea niste amenzi neplatite. Nu am fugit de acasa. Am plecat la pas, trebuia sa ma duc la cimitir sa ma intalnesc intr-o reuniune religioasa", a mai spus Marius David, alias Gore.

 

Gore a fost retinut in 24 martie pe Calea Manastur si pana joi, 31 martie, a fost internat la Clinica de Psihiatrie din Cluj. La externare a fost "saltat" de mascati si retinut pentru 24 de ore.

 

Citeste si...

Fosta sotie a lui Gore, Carmen David: Gore era drogat cand si-a taiat gatul pe Calea Manastur!

Gore si-a taiat gatul pe Calea Manastur! - VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook