Florin Chilian, condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare! Judecatorii clujeni au mentinut prima sentinta


Sentinta data in dosarul in care cantaretul Florin Chilian a fost condamnat la un an si zece luni de inchisoare pentru ca a condus baut a fost mentinuta astazi de judecatorii de la Curtea de Apel Cluj.

Artistul a facut recurs, dar magistratii nu i-au dat dreptate cantaretului. El a fost condamnat pentru ca a condus cu o alcoolemie de 1,35 la mie si a comis si un accident in cartierul Marasti.

Prin avocati, Chilian a sustinut ca nu el a condus masina implicata in accidentul din noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, ci autoturismul i-a fost furat.

In acest dosar a fost audiata si solista Ana Maria Georgescu, fosta prietena a cantaretului, care a asistat la scena si care a declarat ca a fost lovita de Chilian.

"A inceput sa strige ca eu sunt de vina si apoi sa ma loveasca. Mergea la masina, incerca sa schimbe roata lovita, apoi venea, spunea ca eu sunt de vina pentru toate astea si ma agresa. Apoi din nou mergea la masina. M-a lovit din nou cu palma, am cazut si m-am lovit la cap de bordura", a relatat cantareata in fata judecatorilor.

Tanara a mai relatat cum Chilian s-a certat cu politistii, chemati de oamenii care au asistat la scena.

"Cand au venit politistii, Chilian m-a asezat pe bancheta din spate a masinii sale. A inceput sa strige la politisti: 'Chemati o ambulanta, e lovita la cap!'. Politistul a intrebat cum m-am lovit la cap, iar atunci Chilian a inceput sa strige la el. In cele din urma, a venit ambulanta, iar paramedicii i-au dat un calmant. Dupa cateva minute, cand am coborat din ambulanta, Chilian era incatusat", a mai spus Ana Maria Georgescu, fosta castigatioare a marelui trofeu de la Mamaia, cu piesa "Ochii tai".

Comentarii Facebook