Elevi clujeni, premiați la Olimpiada Naţională de Pedagogie-Psihologie

 

Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie pentru liceele pedagogice s-a încheiat marți, 8 aprilie, la Cluj-Napoca, cu 5 premii şi mențiuni pentru elevii clujeni. 

 

În sala festivă a Colegiul Naţional Pedagogic ”Gheorghe Lazăr”, a avut loc festivitatea de premiere a olimpiadei, începâd cu ora 17.00.

 

Județul Cluj a reuşit, prin elevii de la Colegiul Național Pedagogic ”Gheorghe Lazăr” Cluj-Napoca, să obțină un premiu I la clasa a X-a, disciplina Teoria şi practica instruirii şi evaluării, un premiu II la clasa a IX-a, disciplina Introducere în pedagogie şi teoria şi metodologia curriculumului, un premiu III la clasa a XII-a, disciplina Psihologia educației. 

 

De asemenea, elevii clujeni au obținut două mențiuni: o  mențiune la clasa a XI-a, disciplina Managementul clasei de elevi şi o mențiune la clasa a X-a, disciplina Psihologie generală.

 

Din totalul de 7 elevi clujeni participanți la această olimpiadă națională, nu mai puțini de 5 elevi clujeni s-au situat la fiecare clasă în primii 10 olimpici naționali.

 

Nominal, elevii câştigători sunt:

- premiu I la clasa a X-a, disciplina Teoria şi practica instruirii şi evaluării: Neag Larisa Corina

- premiu II la clasa a IX-a, disciplina Introducere în pedagogie şi teoria şi metodologia curriculumului: Moisa Gabriela 

- premiu III la clasa a XII-a,   disciplina Psihologia educației: Coprean Delia

- mențiune la clasa a XI-a, disciplina Managementul clasei de elevi: Crişan Alexandra Ionela

- mențiune la clasa a X-a, disciplina  Psihologie generală: Matei Cristina-Rodica

 

 


Comentarii Facebook