Miercuri 24 Aprilie

AVERTISMENT! Falși specialiști în deratizare înșeală clujenii



Compania de deratizare Coral Impex transmite un avertisment în legătură cu mai multe persoane care pretind a fi angajați ai respectivei firme și înșeală clujenii.

Zilele acestea un cetatean din Cluj Napoca ne-a semnalat faptul ca la locuinta acestuia s-a prezentat o persoana care i-a propus efectuarea unor tratamente de combatere a insectelor (DEZINSECTIE), in schimbul unei sume de bani. Persoana respectiva s-a prezentat drept angajat al societatii noastre si a aratat clujeanului o serie de documente FALSE”, transmit reprezentanții companiei Coral.

În privința acestor aspecte, reprezentanții companiei fac următoarele precizări:

TOATE LUCRARILE DE DEZINSECTIE EFECTUATE DE CORAL IMPEX SUNT PROGRAMATE ANTERIOR, LA CEREREA PERSOANEI FIZICE RESPECTIVE! Cei interesati contacteaza societatea, cerand informatii cu privire la tarifele practicate sau modalitatile in care se pot rezolva problemele cu care se confrunta.

In urma discutiei purtate cu clientul se stabileste de comun acord o zi si o ora cand se fectueaza interventia solicitata. In cazul in care o asociatie de proprietari solicita efectuarea unor tratamente de dezinsectie si in apartamentele proprietate personala, atunci angajatii nostri se deplaseaza la fiecare apartament in parte, numai in prezenta presedintelui sau administratorului scarii respective, insa fara a solicita proprietarilor plata in mod direct a prestatiei.

Orice deplasare se realizeaza cu autovehicule inscriptionate cu datele firmei iar angajatii nostri poarta echipament de protectie inscriptionat (format din pantaloni, tricou, bluza de salopeta, pantofi protectie, sapca) si au la indemana o legitimatie de serviciu vizata la zi prin semnatura si stampila societatii. Asadar orice lucrare de dezinsectie efectuata de noi este PROGRAMATA DE COMUN ACORD CU proprietarul si numai dupa ce s-a cazut de acord asupra pretului.

La finalul lucrarilor, personalul nostru elibereaza un document semnat si stampilat care confirma efectuarea lucrarii si pentru orice suma de bani primita elibereaza factura si chitanta.

 



În cazul in care la domiciliul dumneavoastra se prezinta o persoana care va propune efectuarea unui tratament de dezinsectie, fara ca dumneavoastra să fi solicitat în prealabil astfel de lucrări vă sfătuim să alertați imediat Poliția.

Comentarii Facebook