Directoarea gradinitei "Mica Sirena", unde copiii au dansat pe Imnul PDL: Nu am vrut sa il ovationam pe primarul Sorin Apostu!


Directoarea gradinitei "Mica Sirena", unde luni, 8 martie, copiii au dansat pe Imnul PDL in fata primarului Sorin Apostu, a declarat ca melodia a fost selectata de educatoare fara nicio tenta politica.

"Au fost si alte momente la serbarea de 8 Martie si cred ca se da prea multa amploare unui moment nefericit. Nu ne-am gandit ca ovationam pe cineva cu acea melodie. Lucururile in mediul politic sunt mult prea sensibile pentru a implica gradinita intr-un astfel de lucru", a declarat pentru Stiri de Cluj Maria Miclea, directorul gradinitei "Mica Sirena".

Ea a explicat si cum a fost selectata melodia "Verde Inrourat", folosita de cativa ani de PDL ca Imn al partidului.

"In momentul in care se alege o melodie se asculta mai multe piese si, care se incadreaza cel mai bine in ritm si pe care danseaza cel mai bine copiii, o alege educatoarea. Nu am pregatit special acel dans pentru evenimentul de ieri (n.red. 8 Martie) a fost pregatit pentru o serbare si a fost folosit si ieri. Oricum melodia 'Verde Inrourat' era cunoscuta inainte de a deveni imnul PDL si copiii au fost incantati de ritm", a mai spus Maria Miclea.

La serbarea de 8 Martie de la gradinita "Mica Sirena" a participat primarul Sorin Apostu si copiii si-au inceput programul artisitic dansand pe Imnul PDL.

Citeste si...

Copiii de la gradinita "Mica Sirena" din Cluj au fost pusi sa danseze pe Imnul PDL, de 8 martie! - VIDEO

Comentarii Facebook