Copiii de la gradinita "Mica Sirena" din Cluj au fost pusi sa danseze pe Imnul PDL, de 8 martie! - VIDEO


Primarul Sorin Apostu a vizitat gradinita "Mica Sirena" din cartierul Grigorescu, unde a fost intampinat de copii cu un moment artistic "portocaliu": un moment de dans pe melodia "Verde inrourat", imnul PDL.

Copiii au fost costumati in port popular si, in fata primarului Sorin Apostu, s-au luat de mana si au dansat pe imnul Partidului Democrat Liberal, "Verde inrourat", compus de Mircea Rusu

Organizatorii serbarii au spus ca au vrut sa ii prezinte primarului Sorin Apostu un moment artistic deosebit, fara nicio tenta politica.

La randul lui Sorin Apostu a declarat la final ca manifestarea a fost echilibrata politic si dupa imnul PDL a fost un moment artistic pe melodia "We Will Rock You", care ar fi imnul PSD.

 

Sorin Apostu este membru PDL si a fost ales in functia de primar in martie 2009 din partea acestui partid in locul lui Emil Boc care a acceptat functia de prim ministru.

 

Citeste si...

Directoarea gradinitei "Mica Sirena", unde copiii au dansat pe Imnul PDL: Nu am vrut sa il ovationam pe primarul Sorin Apostu!

Primarul Sorin Apostu, despre copiii care au dansat pe Imnul PDL: A fost un derapaj al cadrelor didactice!

 

Comentarii Facebook