David Ciceo nu va mai fi director al Aeroportului Cluj. Ce s-a întâmplat

 

Consilierii județeni au votat componența noului Consiliu de Administrație al Aeroportului Cluj. Între membrii noului Consiliu nu se mai numără și David Ciceo.

 

Astfel, din 17 octombrie, conducerea Aeroportului va fi asigurată de consiliul de administrație, până când vor fi numiți noii directori. David Ciceo ocupă în prezent funcția de director general al Aeroportului, dar și pe cea de președinte al Consiliului de Adminstrație. 

 

Acesta a spus în plenul Consiliului Județean că decizia nu este una care să respecte regulamentul european de transporturi aeriene. David Ciceo a atras atenția că, dacă nu sunt puși în conducere oameni calificați, există riscul de a pune în pericol siguranța traficului aerian. 

 

"Art.1. (1) Se numesc în calitate de administratori neexecutivi în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj R.A, următoarele persoane: Ioan Pop- reprezentantul Ministerului Finanțelor Publice, Mircea Avram- reprezentantul Consiliului Județean Cluj, Popa Irimie Emil, Mirela Lupaș, Paul Ciotlăuș, Viorel Federiga, Leopold Ovidiu Pop.

 

Art.5. (2) Începând cu data de 17 octombrie, conducerea executivă, exercitată până la această dată de directorul general al regiei, va fi asigurată de consiliul de administrație, până la data numirii directorilor respectiv încheierii contractelor de mandat”, precizeză proiectul votat de consilierii județeni.

 

Astfel, Aeroportul Cluj ar putea fi condus de Mircea Avram, fost director al RAADPP Cluj și este membru PNL.

Comentarii Facebook