Ceartă între revoluționari la Cluj: ”Regret participarea mea la REVOLUȚIE!” Replică: ”Mai pune mâna și muncește” - VIDEO

 

Un revoluționar a afișat la Cluj-Napoca un banner pe care a scris că regretă participarea lui la Revoluția din decembrie 1989.

 

Iosif Bătinaș a scris pe banner: ”Regret participarea mea la Revoluție. Azi hoții conduc țara”. ”Am fost aici lângă militari la Revoluție și îmi pare rău. Regret nespus. Mai bine o duceam pe vremea cealaltă. Avem un loc de muncă și o casă”, a explicat Bătinaș.

 

Unul dintre liderii revoluționarilor, Aurel Coltor, i-a atras atenția protestatarului să se retragă pentru a nu strica evenimentul. Un alt revoluționar a intervenit și l-a atacat pe Iosif Bătinaș. ”Eu aseară am plecat de la muncă la ora 22.00. Mergeți și munciți. Cum adică îl regretați pe Ceaușescu? Era mai bine atunci? La locul de muncă era muncă forțată. Mai puneți mâna și munciți. Primeai 2.500 de lei din care primeai 1000 de lei la avans și 1000 de lei la lichidare. Munceai fără rost”, a spus acesta.

 

Discuțiile au avut loc în Piața Unirii, lângă grupul statuar închinat celor care au pierit la Cluj, în decembrie 1989.

 

La comemorarea Revoluției de la Cluj au participat circa 50 de persoane. Aceștia au pornit în marș de la fostul Hotel Astoria, de pe strada Horea, au ajuns în Piața Unirii, unde a fost ținută o slujbă religioasă de la ora 10.30, iar apoi manifestarea s-a terminat în Cimitirul Eroilor, de pe Calea Turzii.

 

La evenimentul din Piața Unirii a participat numai primarul Emil Boc, din partea autorităților, lipsind prefectul și președintele Consiliului Județean Cluj.

Comentarii Facebook