Bordelul de homosexuali din Manastur ii scandalizeaza pe vecini. "Fetele" au bodyguard FOTO / VIDEO

 

Un scandal ce a izbucnit intre doi homosexuali din Cluj, care se acuzau de furt, a ajuns sa fie anchetat de Politie, iar in cele din urma s-a descoperit un adevarat bordel, ascuns in spatele unui "salon de masaj", chiar la parterul unui bloc din Manastur.


"Fac scandal noaptea. Se distreaza adica. Cateodata au si 7-8-10 clienti. Clientii vin cu cate un taxi, ei ii iau si ii duc in casa. Poate ma bate diseara, poate-mi sparge usa. Ne deranjeaza foarte mult. Mai ales femeie asta ce sta la etajul 1 a suferit un accident vascular cerebral si foarte mult o deranjeaza. Au spart becuri, au spart geamul. Au fost si becurile sparte. Eu am chemat odata politia, si le-am facut semn de pe geam ca aici stau, dupa care au intrat inauntru, dar ce-au discutat nu stiu", a spus Maria Horotan.

Femeia mai spune ca in apartament stau peste 10 homosexuali, iar cand vine seara acestia incep scandalul: "Functioneaza de acum un an, dar acum sunt prea multi. Si nu ne-ar deranja daca ar fi linistiti. Sa vedeti ce fac noaptea!", mai adaugat femeia.

In apartamentul situat pe Bucegi, stateau pana acum o saptamana cei trei transsexuali ai Clujului: Raluca (S.R), Andreea, si "S.", cand a izbucnit un scandal urias. In urma acuzatiilor de furt ce au avut loc in data de 5 aprilie, politistii au facut o ancheta si asa au descoperit 12 persoane de orientare homosexuala in locuinta de pe strada Bucegi. Citeste mai departe...  

Pentru ca nu s-au mai inteles, iar scandalurile s-au tinut lant de acestea, au decis sa o dea afara pe Raluca din apartament. Astfel ca, acum, aceasta locuieste impreuna cu iubitul ei intr-un alt apartament, tot in Manastur, unde practica prostitutia.

 

"Au avut ceva scandaluri si au dat-o afara pe Raluca. Eu nu am nicio treaba cu ei. Eu sunt platit, si intervin atunci cand este cazul", a spus bodyguardul, iritat si oarecum amuzat de situatie.

 

Bordel pentru homosexuali in Manastur, unde o "sedinta de masaj" costa 130 de lei: "Daca vrei fara prezervativ, scumpule, ridica-te si du-te"

"Eu stau aici cu iubitul meu. Este mai bine pentru ca m-am saturat de certuri. Mi-am dat seama ca de la 14 ani am alte inclinatii sexuale. Eu sunt escorta si lucrez la domiciliu acasa. Imi vin clienti, ii intreb cu ce se ocupa, ce functii au si chiar acum, dupa cum puteti vedea pe masa o sticla de vin pe care am primit-o chiar de la un avocat (foto). Cand intra in casa ii iau cu "puiule, relaxeaza-te", ii zic pana eu iau cremele sau uleiurile. Vin oameni cunoscuti, chiar si de la politie", a precizat Raluca.

Iubitul Ralucai spune ca este "total de acord cu ce face. Cand vin clientii acasa, eu merg in bucatarie, fumez si stau pana termina".

Cei doi s-au cunoscut la Brasov, in luna decembrie: "Am cunoscut-o la Brasov, intr-un club de gay. Am petrecut o noapte cu ea, si doar a doua zi de dimineata cand ne-am trezit la hotel mi-a dat seama dupa barba ca nu este ceva in neregula. Apoi, am decis sa stau cu ea pentru ca e buna la pat. Deci, mie-mi plac fetele. Nu sunt gay, dar la ce sa stau cu o fata adevarata, daca nu e buna la pat?! ca sa fim sinceri", a mai adaugat iubitul Ralucai.  
 
Bordelul este situat pe strada Bucegi in cartierul Manastur din Cluj-Napoca, iar politia nu a luat pana acum nicio masura, desi in bloc locuiesc pensionari si copii.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook