Bogdan Baciu si Dan Andrei Hosu, masurati la IML Cluj! Vezi de ce a fost verificata inaltimea celor doi suspecti din jaful de la Banca Transilvania


Inaltimea celor doi suspecti din dosarul "Jaf la Banca Transilvania" a fost verificata la IML Cluj. Bogdan Baciu si Dan Andrei Hosu sunt acuzati ca au furat 70.000 de euro in 13 februarie 2009, din sucursala bancara.

Medicii clujeni au constatat ca Dan Andrei Hosu are inaltimea de 1,71 metri, iar Bogdan Baciu 1,76. Raportul intocmit de IML Cluj va fi analizat de judecatori la termenul din 15 noiembrie.

O expertiza realizata de SRI si prezentata in instanta in luna octombrie arata ca Bogdan Baciu, unul dintre suspectii din jaful de la Banca Transilvania, ar avea o inaltime de 1.84 cm inaltime. Rezultatul a fost stabilit pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere si are o marja de eroare de cel mult 1,5 cm.


In cazul celuilalt suspect, expertiza SRI a demonstrat ca tanarul din imagini are inaltimea de 1.74 cm si expertii Serviciului Roman de Informatii au tras concluzia ca ar putea sa fie unul dintre atacatorii care au patruns in Banca Transilvania in 13 februarie 2009.

 

Avocatii celor doi tineri vor cere in 15 noiembrie inca o data eliberarea suspectilor.


Citeste si...

Vezi VIDEO Jaful de la Banca Transilvania Cluj surprins in direct pe camerele de supraveghere!

Comentarii Facebook