Miercuri 24 Aprilie

Alin Tise, finul lui Boc, ameninta un jurnalist ca il calca cu masina VIDEO EXCLUSIV

 

Alin Tise, finul lui Boc, ameninta un jurnalist ca il calca cu masina pentru simplul fapt ca si-a permis sa il intrebe in legatura cu contractul de mentenanta de la stadionul Cluj Arena.

 

Inregistrarea incendiara a fost prezentata in exclusivitate in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi searam 19 ianuarie.

 

Alin Tise si-a pierdut firea in momentul in care jurnalistul Mihai Soica l-a intrebat despre o selectie de oferte legate contractul de intretinere a stadionului Cluj Arena.

"Asta s-a intamplat la patru zile dupa ce a fost arestat Radu Bica. Primind o informatie care s-a confirmat mai tarziu a fi reala, l-am sunat pe Alin Tise si mi-a spus ca e cu copilul in brate. Atunci am zis ca il sun mai tarziu. M-a sunat dansul mai tarziu si cand l-am intrebat, dar a inceput sa-mi spuna ca din cauza mea i s-a spart casa, ca ma omoara, ca ma calca cu masina si m-a injurat de mama", a declarat jurnalistul Mihai Soica, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE.

 

Initial in emisiune a fost difuzata o inregistrare in care Alin Tise se ataca in momentul in care este intrebat despre un contract de la Cluj Arena, stadion administrat de SC Cluj Arena SA, societate detinuta de Consiliul Judetean Cluj.


 

Spiritele s-au incins cand Mihai Soica l-a intrebat de ce este asa nervos.


 

Alin Tise a fost invitat in emisiune miercuri, 18 ianuarie, dar nu a venit si nici nu a dat vreun alt raspuns. In schimb, cu cateva ore inainte de emisiune a postat pe propriul blog un mesaj virulent in care acuza ca este santajat, fara a veni in emisiune pentru a se apara.

 

Vezi AICI emisiunea.

Comentarii Facebook