Varujan Vosganian a dormit pe rupte la Cluj, in timpul discursului lui Victor Ponta si Crin Antonescu VIDEO EXCLUSIV


Varujan Vosganian a adormit la intalnirea USL de la Cluj, chiar in timp ce Victor Ponta, se adresa membrilor de partid.

Vosganian statea in loja speciala amenajata pentru invitatii de rang inalt, dar a atipit, chiar in momentul in care Victor Ponta vorbea despre sustinerea la presedintie a lui Crin Antonescu.

"Vreau sa va asumati cu totii, nu doar cei trei presedinti, ca batalia va fi una cumplit de grea. Ca vom ramane in aceasta batalie doar cei care avem curaj, care nu avem nimic de pierdut: functii, afaceri, bani, privilegii si libertate. Ei au tot de pierdut. Noi trebuie sa nu avem nimic de pierdut si trebuie sa dam aceasta batalie pana la capat si sa ramana si in aceasta sala si in Uniunea Social Liberala doar cei care sunt dispusi sa se bata pana la capat.

 

Ori castigam absolut tot, ori atunci intr-adevar ii lasam Romania ca o mosie lui Basescu si ai lui. Eu cred ca trebuie sa ne batem pana la capat si sa castugam absolut tot pentru USL si pentru Romania", a declarat Victor Ponta, in timp ce Vosganian dormea pe rupte, fara sa fie "miscat" de aplauzele din public.

 
"Niciodata si nicaieri statul nu a dispretuit mai mult cetateanul. Niciodata un sef de stat nu a afirmat ca statul nu are nicio obligatie si nicio responsabilitate fata de cetatenii sai, desi nu conteneste sa incaseze impozite si taxe", a spus si Crin Antonescu, presedintele PNL, in timp ce fostul de finante isi continua somnul.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook