Steluța Cătăniciu: Îmi doresc un președinte român. Ne UMILIM susținând un nemț. Noi suntem mai hoți ca ei?

 

Președintele PLR Cluj, Steluța Cătăniciu, a spus, luni seara, la ediția specială a Știri de Cluj LIVE, că nu poate susține un președinte de altă etnie decât cea română.

 

Eu îi respect pe toți cei care cred în Klaus Iohannis și îl votează, dar îmi doresc să fiu și eu respectată dacă sunt liberal și cred în Victor Ponta și în acest proiect de refacere a USL, în acest proiect Victor Ponta - președinte și Călin Popescu Tăriceanu - prim ministru. Vreau și eu să fiu mândră în țara mea că sunt român. Cred că am tot dreptul, dacă în Italia nu mi se dă voie, în Franța suntem făcuți cerșetori, în Spania nu ni se dă voie, ca măcar în țara mea să mândră că sunt român. Trebuie să fiu înjurată de cealaltă parte că îmi doresc un președinte român? Da îmi asum acest lucru când spun că îmi doresc că în țara mea să fie un președinte român, care să nu fie susținut de Laszlo Tokes, care singurul gând al lui a fost decuparea Ardealului”, a declarat Steluța Cătăniciu, președintele PLR Cluj.

 

Moderatorul emisiunii Știri de Cluj LIVE, Delia Cărbune, i-a replicat că și Victor Ponta a negociat cu Corneliu Vadim Tudor, în timp ce Iohannis nu a negociat cu Tokes. ”Nu este același lucru. Niciodată Vadim Tudor nu a militat pentru decuparea Ardealului de pe harta României așa cum a cerut Laszlo Tikes și Vadim nu a cerut protectorat pentru Transilvania din poartea Ungariei”, a replicat Cătăniciu.

 

Klaus Iohannis a spus că nu negociază cu nimeni, dar că acceptă votul tuturor românilor. ”Eu am spus că prefer în România un român, care mai bine să fie susținut de Vadim Tudor decât de Corneliu Vadim Tudor”, a mai spus Cătăniciu.

 

Eu am auzit foarte mulți în Cluj și în România că îl votează pentru că este neamț și este mai serios. Păi de ce trebuie să ne umilim noi în țara noastră. Adică noi suntem mai hoți decât ei?”, a mai adăugat Steluța Cătăniciu.

Comentarii Facebook