Vineri 21 Ianuarie

Clujean executat silit pentru că își plimba câinele: N-am avut 5 lei de șpagă

 

Un clujean reclamă Primăriei o întâmplare de pe urma căreia s-a ales cu 2 amenzi și o executare silită. 

 

Am primit două amenzi in 2010, una pentru plimbare caine fara punga si faras, iar alta fara buletin în valoare de 600 lei amandouă, fară posibilitatea de plata la jumatate in 48 ore. În procesul verbal pe care l-am primit prin posta, la martori in proces era specificat lipsa martori, dar martor sunt eu pentru ca politistul comunitar era rupt de beat la ora 9.00 dimineata si mi-a cerut 5 lei.

 

Din pacate pana am urcat la etajul 3 sa-i aduc bănuții el a disparut, iar eu m-am trezit cu un mic cadou aceste 2 amenzi. Contestatie am facut, mi s-a anulat amenda pentru ca nu au fost martori, iar Primaria a facut recurs. Acum sunt somat cu executare silita. 

 

Sunt constient pentru ce spun si poate fi considerată declaratia mea denunt calomnios, dar asta este adevarul. Am o întrebare: daca ma fac politist comunitar pot trimite si eu amenzi cui m-o suparat? 

 

Acum Finantele sunt fericite ca iau bani. Titlu executoriu nr.1674/01.07.2010. Multumesc Politiei comunitare, Serviciilor financiare ale Primariei si avocatilor care își fac treaba exemplar. Eu se pare ca am plimbat un caine în Cluj si nu l-am plimbat in București, pentru Antena 3”, a scris Naghi Paul, pe site -ul domuleprimar.ro.

Comentarii Facebook