Miercuri 24 Aprilie

Sorin Apostu, noul presedinte al PDL Cluj Napoca! VEZI ce a declarat - VIDEO

 

Sorin Apostu a castigat alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei municipale a PDL, iar Mihail Hardau si Adrian Popa pe cea de prim vice-presedinte.

 

De asemenea, El Hayes Roland a fost ales in functia de secretar general al PDL Cluj Napoca.

 

"Consider ca azi a fost un vot pozitiv dat intregii echipe. Doresc sa aduc administratia in politica, adica fiecare membru implicat in cadrul partidului sa se preocupe de ceea ce doresc clujenii. Ma intereseaza ca dorintele lor sa devina proiecte, proiectele sa devina fapte. Sunt sigur ca doar impreuna putem reusi si cred ca nu există partid la putere sau partid in Opozitie in Cluj Napoca atata timp cat este vorba de binele cetatenilor", a spus Sorin Apostu.

 

"Sub conducerea lui Mihail Hardau am castigat toate bataliile electorale pe care le-am avut de dat in Cluj, am luat Primaria de trei ori, am luat sase din sase parlamentari, avem majoritatea in Consiliul local, avem un viceprimar, astfel incat sa stiti domnule presedinte de astazi ca aveti o misiune extrem de dificila", i-a transmis, lui Sorin Apostu, Daniel Buda, presedintele organizatiei judetene a PDL.

 

Sorin Apostu a obtinut 211 voturi pentru, 10 impotriva si unul anulat, din cele 222 valabil exprimate. Mihail Hardau a fost votat de 211 delegati, 10 impotriva si unul anulat. Adrian Popa a obtinut si el 202 voturi, 19 impotriva si unul anulat, si a fost ales in functia de prim vice-presedinte al PDL Cluj Napoca.


Citeste si...

Mihail Hardau: PDL e o echipa de vaslasi condusa de Traian Basescu - VIDEO

Vezi perlele candidatilor de la alegerile PDL Cluj Napoca! - VIDEO

Comentarii Facebook