Vezi perlele candidatilor de la alegerile PDL Cluj Napoca! - VIDEO


Alegerile pentru functiile de conducere ale PDL Cluj-Napoca nu au fost lipsite de momente hilare. Unul dintre candidati a spus ca va vorbi putin pentru ca senatorul Mihail Hardau sa aiba timp sa "isi mulga albinele".

Tonul glumelor a fost dat de candidatul Mihail Hardau care a vorbit in discursul lui despre stupii de albine pe care ii "pastoreste". Senatorul a spus ca sunt numai "povesti" teoriile potrivit carora in PDL lumea se inscrie numai pentru a avea avantaje.

"Daca cineva vine la partidul nostru cu aceste idei pleaca in maximum trei luni pentru ca nu gaseste ceea ce viseaza, ceea ce se vorbeste pe la colturi. Carnetul de partid nu iti da nici un drept, ci iti aduce tot felul de obligatii. Uitati-va spre exemplu astazi e sambata, e frumos. Ce bine as fi lucrat eu la albine, dar sunt cu alte albine... Asta este mesajul meu, la munca", a spus Hardau.

Discursul senatorului l-a facut pe Ovidiu Vaida sa fie scurt in momentul in care a luat cuvantul, "ca sa aiba domnul Hardau timp sa mulga albinele".

Marcelus Suciu a tinut si el un alt discurs care a starnit rasete in sala: "Eu nu cred in John Wayne si alte prostii, nu cred in vedete si vedetisme, cred in munca de echipa. De aceea trebuie sa muncim, sa muncim si iar sa muncim".

 

Candidatul pentru functia de presedinte al PDL Cluj-Napoca este primarul Sorin Apostu.

 

Citeste si...

Sorin Apostu, noul presedinte al PDL Cluj Napoca! VEZI ce a declarat - VIDEO

Comentarii Facebook