UMDR pune sub semnul intrebarii coalitia de guvernare daca nu se voteaza Legea Minoritatilor! VIDEO

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, la Cluj Napoca in cadrul Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU), ca Uniunea va avea o problema daca nu va fi adoptata legea minoritatilor in sesiunea parlamentara din primavara.

"Legea minoritatilor, care pune bazele autonomiei culturale, trebuie adoptata in sesiunea din primavara. Va fi o proba daca Parlamentul are majoritate in primavara. Daca nu are nici majoritate, nici vointa politica, atunci viitorul coalitiei se va pune sub semnul intrebarii si ne vom confrunta cu o noua problema", a declarat Kelemen Hunor.

Consiliul Reprezentantilor Unionali ai UDMR se desfasoara la Teatrul Maghiar din Cluj Napoca si vor fi desemnate persoanele care vor ocupa nou-infiintatele functii de vicepresedinte politic si secretar general ai UDMR.

Surse din UDMR sustin ca viitorul vicepresedinte politic va fi Borbely Laszlo, iar secretar general va fi Kovacs Peter, cel care s-a ocupat de organizarea Congresului UDMR de la Oradea din luna februarie.

Comentarii Facebook