RATUC va relua transportul de călători pe ruta Cluj Napoca – Apahida - VIDEO

 

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati, a declarat că RATUC va relua transportul de călători pe rura Cluj-Napoca - Apahida.

 

Edilul va înainta un proiect de hotărâre în Consiliul Local, iar apoi autobuzele își vor relua cursele.

 

Am efectuat sondaje de opinie atât pe site-urile din localitate, cât și personal de responsabili din primărie care au intervieviat călători în stațiile de autobuz. Părerile au fost împărțite însă mai mult de 50% au dorit reintroducerea autobuzelor RATUC în localitate, lucru pe care după unele discuții cu domnul Liviu Neag, director RATUC, îl accept și eu”, a declarat primarul comunel Apahida, Grigore Fati, conform Apahida.ro.

 

Directorul RATUC Cluj, Liviu Neag, a declarat că autobuzele car vor circula pe această rută vor fi identice cu cele care circulă în oraș.

 

Vor fi îmbunătățiri în ceea ce privește prețul biletelor și abonamentelor. Nu vreau să fac încă publice detaliile, însă vă pot spune că intenționăm să asigurăm continuitate din punctul debarcării autobuzelor de Apahida până în orice punct al orașului, pe una din liniile de transport din oraș”, a mai spus Grigore Fati

 

Autoritățile intenționează ca până în anul 2014 - 2015 să fie prelungită linia de troleibuz până în localitatea Câmpenești, din comuna Apahida.

 

Vezi AICI video!

Comentarii Facebook