La Cluj ca la Caracal! Muncitorii de la Diferit au uitat stâlpii în drum - FOTO

 

Muncitorii firmei Diferit SRL au asfaltat strada Trandafirilor, din apropirea Gării CFR Cluj, dar au uitat stâlpii de iluminat în drum. 

 

După ce mai mulți locuitori le-au atras atenția, cei care s-au ocupat de asfaltarea străzii Trandafirilor au găsit o soluție improvizată, au înconjurat stâlpii lăsați în drum cu niște borduri.

 

Cei care locuiesc pe strada Trandafirilor spun că în cursul săptămânii trecute muncitorii firmei Diferit au asfaltat strada. "Au venit şi au demarat lucrările pentru refacerea străzii, lucru care ne-a bucurat. Au refăcut şi trotuarele, dar au lăsat stâlpii de iluminat în drum. Au montat bordurile de la trotuare pe lângă stâlpii care erau lăsaţi în drum”, spune unul dintre locuitorii străzii Trandafirilor.

 

Firma Diferit SRL a turnat asfalt joia trecută. Locuitorii susţin că după ce muncitorilor li s-a atras atenţia că au lăsat stâlpii în stradă, aceştia s-au întors şi au încercat să salveze situaţia prin montarea unor borduri în jurul stâlpilor. ”Practic aceşti stâlpi tot în stradă sunt, numai că acum i-au încercuit cu borduri. Mă întreb dacă Primăria Cluj-Napoca realizează un proiect pentru asfaltarea unei străzi sau pur şi simplu se face din lopata şi cum iese iese”, spune acelaşi locuitor de pe strada Trandafilor.

 

În urmă cu câteva săptămâni, lucrările de asfaltarea, realizate de grupul de firme Diferit SRL şi Kiat SRL, care asfaltează zoată străzile din Cluj-Napoca, în zona Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, au cedat fiind necesare lucrări de reasfaltare.

Comentarii Facebook