Cum arată primul automat de bilete din Cluj-Napoca! Sistemul de ticketing va funcționa din vară - FOTO

 

În Cluj-Napoca au început deja să fie montate automatele de bilete din sistemul de ticketing. 

 

În total, în Cluj-Napoca, vor fi 87 de stații automate de eliberare a legitimațiilor de călătorii, vor fi instalate 136 de validatoare a legitimațiilor și a 327 de validatoare duale în autobuze.

 

De asemenea, vor fi instalate 327 de computere de bord, care înregistrează datele de la validatoare și vor avea un sistem GPS pentru monitorizarea autobuzelor.

 

Licitația a fost câștigată de SC Ram și SC CS Vision SRL.

 

Termenul limită de implementare a acestui proiect este luna iulie 2014.

 

Acest sistem de ticketing va duce la modernizarea a 94 de stații de transport în comun, cu tot ceea ce înseamnă infrastructura aferentă. De asemenea, vor fi aparate prin care vom putea cumpăra, la orice oră din zi și din noapte, bilete fără să mai stăm la ghișeu.  De asemenea, vom putea cumpăra un bilet pe care să-l utilizăm pe toate mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca sau din zona metropolitană, tramvai, autobuz, troleibuz, fără a mai fi nevoiți să perforăm un alt bilet, dacă schimbăm un autobuz. Va fi o modernizare a transportului public așa cum avem în marile orașe europene, când de la un automat îți cumperi bilete pe o zi, pe o oră, pe trei ore, pe o săptămână sau abonament cu care să circuli în sistem integrat”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Bilete RATUC cumpărate prin SMS! De când devin clujenii mai COOL

Comentarii Facebook