Care este termenul de FINALIZARE a lucrărilor pe Memo și Avram Iancu? Pe strada Moților va urma o vară de FOC

 

Primarul Emil Boc a prezentat, miercuri, 3 iunie, la finalul ședinței Consiliului Local Cluj-Napoca, o dare de seamă în privința termenelor de finalizare a lucrărilor în centrul orașului.

 

Este vorba despre străzile Memorandumului, I.C. Brătianu, Avram Iancu și Moților, din cadrul proiectului ”Clujul - Orașul comoară”, finanțat din fonduri europene 

 

Termenul pentru strada Memoradumului, sub rezerva căderii capetelor, este 15 iunie pentru finalizarea carosabilului și a trotuarelor. Acest termen este asumat de constructor.

 

Pe I.C. Brătianu termenul asumat pentru lucrările la trotuar este de 25 iunie (Aici strada e asfaltată de mult timp, dar a întârziat piatra pentru trotuar, care a fost importată din China).

 

Pe strada Avram Iancu, acolo lucrarea va fi finalizată la începutul lunii septembrie.

 

Pe Moților, vom începe din 15 iunie cu lucrările de la apă, iar tot proiectul va fi finalizat numai în 30 noiembrie, cu tot ceea e înseamnă trotuare, stâlpi înlocuiți. Vor fi închise două benzi și se va circula numai pe câte o bandă pe sens. Va fi o problemă peste vară, dar altfel nu se va putea lucra și termina. Trebuie să lucreze și cei de la Apă, iar cei de la drumuri vor închide lucrarea. Va fi cea mai complicată lucrare pentru că trebuie schimbate conductele de apă pe ambele sensuri”, a explicat primarul Emil Boc.

 

Se lucrează la ”foc automat” pentru că proiectele sunt finanțate din fonduri europene, care trebuie cheltuite până la finele lunii decembrie 2015.

 

Vezi AICI termenele pentru drumurile de pe linia de tramvai.

Comentarii Facebook