Mircea Badea provocat la bătaie de un sportiv. Vedeta a bătut în retragere - VIDEO

 

Mircea Badea a provocat la un sparring de un luptător K1, după ce a jignit întreaga comunitate. De asemenea, motocicliștii au luat cu asalt sediul Antena 3. 

 

Badea a refuzat confruntarea propusă, cu toate că sportivul a vrut ca duelul să se deruleze după reguli fair-play.

 

Tot scandalul s-a lăsat și cu penalități financiare. ”După ce mai mulți clienți și-au retras bugetele de media de pe Antena 3, în urma isteriei lui Mircea Badea, filmul în care amenința cu bătaia și ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube. Realizez acum pentru cine a fost creată expresia "canal de televiziune". Pentru Antena 3”, a scris pe pagina lui de Facebook Bogdan Naumovici, şeful agenţiei 23 Communication Ideas.

 

După tot scandalul de joi seara, Mircea Badea a spus că ”reevaluează ”situația. Postarea de vineri, 29 august, este tot dură. 

 

Bun, văd ca putzoii astia nu se potolesc. Am avut toată bunăvoinţa, am ieşit în mijlocul lor, am întins bărbia să mă lovească marele smardoi... N-a făcut-o...Treaba asta cu provocările e pentru puşti cretini. Eşti smardoi şi ai o problema cu unu', te duci şi îl loveşti, nu îl provoci. Mă p*ş pe provocări. Acum c****ţeii o ard cu ce tari sunt ei şi toată propaganda lucrează intens. Eu am greşit. Trebuia să-i las in boscheţi, acolo unde le e locul. Hai sictir! P.S. Dacă aş sta să bag în seamă toţi cretinii care mă provoacă, n-aş mai face altceva toata ziua. Repet: sunt uşor de găsit. Mă p*ş pe provocări“, a scris Mircea badea pe pagina lui de Facebook.



Comentarii Facebook