Isteria cu Ambulanţa neagră a revenit. Ce spune Poliția! - FOTO

 

O serie de imagini au reapărut în mediul online cu o ambulanță neagră ”care ia copiii de pe stradă pentru a le scoate organele”. 

 

”ATENŢIE! AMBULANŢA NEAGRĂ A FOST VĂZUTĂ ÎN BUCUREŞTi! DISTRIBUIŢI MAI DEPARTE SĂ VADĂ TOATĂ LUMEA CĂ ESTE ADEVĂRAT”, a scris cineva. "În cartierul Rahova, undeva în jurul orei 20:30 , în apropierea unui parc, am văzut o maşină cel puţin dubioasă. Vă rog, distribuiţi!", a fost un alt mesaj.

 

Polițiștii au explicat și acum că sunt numai ficțiuni.

 

La nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu au fost înregistrate astfel de cazuri şi nu au fost găsite persoane decedate cărora să le lipsească organele interne. Facem apel la persoanele care primesc astfel de mesaje pe orice reţea de socializare să nu le redistribuie sau să le popularizeze. Acestea sunt mesaje false şi nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată. Periodic, în spaţiul public, au fost difuzate şi redifuzate mesaje de acest tip, ele neavând nicio reprezentare reală şi nefiind confirmate”, susţine Poliţia Capitalei, conform Știrileprotv.

Comentarii Facebook