Ikea a retras chiftelele sale din carne, după ce în Cehia s-a aflat că sunt din carne de cal

 

Ikea a retras de la comercializare chiftelele pe care le vinde în magazinul din București, după ce în Cehia s-a constatat că aceste produse conțin carne de cal. 

Această specialitate a fost retrasă și din alte 14 țări europene.

 

Tratăm acest caz foarte serios şi retragem de la vânzare pachete de un kilogram de chiftele din carne congelate din Slovacia, Cehia, Ungaria, Franţa, Marea Britanie, Portugalia, Italia, Olanda, Belgia, Spania, Cipru, Grecia şi Irlanda, precum şi din Suedia”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al grupului, Ylva Magnusson.

 

Reprezentanții IKEA România au retras temporar de la vânzare chifteluţele din magazinul din Bucureşti.

 

Chifteluţele testate pozitiv cu urme de carne de cal din Republica Cehia nu au ajuns niciodată la vânzare în vreun restaurant IKEA (nici în România). Produsele au fost temeinic verificate de către colegii din Suedia responsabili pentru produsele din magazinele IKEA împreună cu furnizorul nostru global. Totuşi, noi am decis scoaterea temporară a chifteluţelor de la vânzarea din magazinul din Băneasa pentru verificarea suplimentară”, a declarat Cornel Oprişan, retail manager IKEA România, conform Mediafax.

Comentarii Facebook