Cluj Arena trăiește din nunți și botezuri. Stadionul nu a fost niciodată plin la un meci, dar e pe PROFIT

 

Stadionul Cluj Arena trăiește din nunți și botezuri, dar a intrat pe profit chiar dacă nu a fost niciodată plin la vreun meci.

 

Echipele care închiriază stadionul plătesc 7.500 de euro pe meci, dar pe lună nu se adună, în medie, mai mult de 20.000 de euro (meciurile U Cluj plus alte partide).

 

Cele mai importante venituri vin din închirierea spațiilor și a sălilor unde se țin nunți și botezuri. ”În sălile de festivităţi se organizează şi nunţi sau botezuri, zile de naştere ori întâlniri de afaceri. Închirierea unei săli pentru o nuntă este 2.000 de lei. Dacă vor şi o amintire de pe gazon, costul este de 100 de lei pentru foto şi 150 de lei pentru video”, a spus Radu Rațiu, conform clujarena.ro.

 

Cluj Arena mai face bani din închirierea parcării pentru concerte, de la cei 400 de abonați care aleargă, fără ca stadionul să găzduiască marile întreceri de atletism pentru care a fost amenajată pista. 

 

Avem şi cheltuieli destul de mari. În medie, cam 45.000 de euro pe lună. În lunile de iarnă e mai mult, pentru că doar gazul e 10.000 de euro. Balanţa este însă pozitivă”, spune Raţiu.

 

Profitul lunar pe 2013 este de circa 140.000 de euro, estimează conducerea Cluj Arena SA.

Comentarii Facebook