Roxette pe Cluj Arena! Vezi cand are loc concertul


Trupa Roxette va canta pe stadionul Cluj-Napoca in 19 iulie, anunta SC Cluj Arena SA, care a incheiat marti, 21 februarie, contractul cu SC EMAGIC SRL Bucuresti, in vederea organizarii concertului.

 

"Asa cum am mai spus incercam sa continuam seria concertelor de succes gazduite de Cluj Arena. Succesul deosebit al concertelor de inaugurare ne-au confirmat efectele deosebite generate de astfel de evenimente. Au avut de castigat nu doar spectatorii amatori de muzica, dar si proprietarii de hoteluri, restaurante, autoritati locale, practic intreaga comunitate. Este si pentru Cluj Arena un prilej de a constitui venituri", a spus presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

 

Concertul Roxette de pe Cluj Arena nu apare inca pe site - ul trupei

 

Cluj Arena va incasa suma de 37.200 de euro din chirie, iar organizatorii vor achita si contravaloarea energiei electrice consumate.

Pentru protejarea gazonului chiriasul are obligatia de a aplica un strat protector cu sistem "portafloor", iar pentru protejarea suprafetei de tartan se va aplica un sistem de protectie cu placi de cauciuc "heavy duty".

"Aceste sisteme de protectie sunt folosite pe stadioanele din vestul Europei. Trebuie sa securizam si sa protejam suprafata de joc, dar sa oferim si cele mai bune conditii pentru spectatori. Suntem in negocieri si pentru aducerea altor doua mari concerte la Cluj, pana la finele acestui an", a declarat presedintele consiliului de administratie al SC Cluj Arena SA, Radu Ratiu.

 

Societatea care va organiza concertul este cea mai mare companie de organizat evenimente din Romania.

Comentarii Facebook