Festivalul Electric Castle va avea loc la Castelul Bonțida, în 21- 23 iunie - VIDEO

 

Muzica electronică va răsuna timp de 3 zile la Castelul Banffy de la Bonțida, în zilele de 21 - 23 iunie. Festivalul Electric Castle va aduce artiști precum: Morcheeba, Pendulum Dj Set feat. Mc Verse și Șuie Paparude. 

 

Organizatorii spun că unele nume nu au fost prezentate încă oficial, urmând să fie anunțate până în ziua festivalului.

 

Pe scena de la castelul Banffy de la Bonțida vor urca 40 de trupe și artiști români și străini consacrați. ”Am dorit să organizăm un festival inovator, pornind de la moștenire istorică valoroasă pe care dorim să o punem într-un context contemporan. pe cele patru scene ale festivalului vor evolua 40 de artiști”, a declarat Mihai Păun, co-organizatorul Festivalului Electric Castle. 

 

Organizatorii se așteaptă ca circa 25.000 de persoane să participe la Festivalul Electric Castle.

 

Festivalul Electric Castle est organizat în colaborare cu reprezentanții Consiliului Județean Cluj, fiind semnat și un protocol. ”Este o comisie care lucrează pentru a asigura o susținere financiară acestui proiect. Până la finalul lunii aprilie va fi stabilit cuantumul cu care CJ Cluj va susține proiectul”, a declarat Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Turiștii care vor veni la Festivalul Electric Castle se vor putea caza fie în camping, cu cortul, fie în module la standard de garsonieră, pe baza unor înscrieri prealabile pe site -ul oficial al evenimentului (www.electriccastle.ro). ”Vrem să vedem numărul de doritori și apoi vom stabili cât va costa închirierea unui astfel de modul. Vor fi montate în spatele castelului”, a spus Cristian Grindean, co-organizator al Festivalului Electric Castle. 

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a spus că turiștii se vor putea caza și la localnici. ”Este o șansă pentru lansarea turismului în zonă. Cei care vin la festival, vor putea să se cazeze și la localnici. Toată lumea va avea de profitat”, a completat Uioreanu.

 

Festival de muzică elecronică la Castelul Banffy de la Bonțida. Ce artiști vor fi prezenți

Comentarii Facebook