Aspectul fizic în funcție de zodia ta


Te-ai gândit că există o corelație între linia ochilor, felul în care mergi, aspectul fizic și zodia în care te-ai născut?

Iată mai multe detalii despre aspectul fizic al zodiilor din horoscopul european.


Aspect fizic Berbec

Daca veti avea o discutie cu o persoana care va priveste direct in ochi, care va vorbeste rapid si parca grabit, aveti de-a face cu un Berbec. Privirea sa frapeaza, directa, ascutita.
Comportamentului repezit, cu gesturi largi, ii corespunde un chip mobil, extrem de expresiv. Nimeni nu se va indoi de sentimentele pe care le incearca acesta in clipele de nemultumire sau de bucurie.
Femeile Berbec au chipul oval, accentuat, cu pometii proeminenti, fruntea inalta si barbia ferma. Capul unui tip din Berbec este masiv si puternic. Tenul nativilor este mai inchis la culoare si o privire mai atenta poate depista pete rosii sau vreo cicatrice. Adesea nativii au umerii lati si capul inclinat inainte. Merg grabit indiferent ca au sau nu un motiv precis. Un alt semn distinctiv il reprezinta sprancenele unite la baza nasului, ca un avertisment in momentele de furie, aripile acestora, nasul coroiat si fruntea proeminenta formand liniile binecunoscute ale simbolului semnului.
Prefera o tunsoare cat mai scurta, gen perie, sau chiar o coafura linsa, evitand pe cat posibil un par prea abundant. Unii se simt bine avand capul liber, fara palarie sau alt accesoriu, alti nativi au mare nevoie sa-si acopere capul cu o bandana, palarie, esarfa, sapca sau orice alt produs care sa-i protejeze.

Aspect fizic Taur

Atat femeile cat si barbatii Taur sunt robusti, cu un trup bine proportionat. De multe ori umerii, gatul sau pieptul sau toate impreuna sunt late, unul dintre cele mai des intalnite semne fiind tocmai gatul gros si puternic.
Femeile se disting si printr-un piept generos, ceea ce nu-i de mirare avand in vedere legaturile lor profunde cu maternitatea, pamantul, fecunditatea, Zeita-Mama si nu in ultimul rand dragostea pentru copii si familie. Sunt perfect constiente de senzualitatea lor si se folosesc de aceasta cand cred de cuviinta. Tenul nativelor este luminos si curat, privirea moale si umeda, mersul lenes. Intreaga lor faptura musteste de feminitate si nici barbatii, nici femeile nu o pot ignora.
Cei mai multi dintre nativi au parul inchis la culoare si uneori carliontat, existand insa si cateva exceptii de blonzi. Oricum ar fi, trupul Taurului inspira putere, in special putere psihica. Merg incet si apasat, au ochii mari si expresivi si trasaturi rotunde : capul, gura, ochii. Buzele Taurului sunt pline, carnoase si lacome, lucru explicabil prin placerea de a manca, dragostea lui fata de domeniul gastronomic, bucuriile culinare jucand un rol important in viata sa. Maxilarul bine dezvoltat sugereaza masticatia rumegatorului, Taurul mestecand incet mancarea, fara graba, parca pentru a prelungi cat de mult posibil placerea papilelor gustative.
Gura ii tradeaza totodata simbolic lacomia cand vine vorba de bani sau proprietati pe care le are in posesie. Taurii sunt mici de inaltime, cu rotunjimi, in unele cazuri grasi, lucru favorizat si de placerea lor enorma de a manca.
Un Taur insa care vrea sa placa va tine o cura de slabire sau va face miscare pentru a fi sigur ca potentialul sau de cuceritor functioneaza la cote maxime. Intreaga sa fizionomie se reduce in general la o dimensiune mult mai mare a partii inferioare a trupului (pantecul) fata de partea superioara (capul), lucru reprezentat si de simbolul zodiei, o cupa deschisa in partea de sus, avand un semn mic in mijloc.

Aspect fizic Gemeni

Spre deosebire de Taurul mic si indesat, nativul Gemeni se dezvolta mai mult pe verticala. Este de obicei inalt, cu trup mladios, adesea slabut si fragil, insa poate fi si un tip mic si marunt. Arareori intalnim tipul lat si greoi. Atat trunchiul cat si abdomenul sunt plate si inguste.
Extremitatile sunt dezvoltate, ceea ce se explica, deoarece nativul se deplaseaza neincetat, nu sta locului mai mult de cateva minute, aparand si disparand ca un spiridus, pana sa-si dea seama cei din jur ca a fost acolo. Totodata gesticuleaza mult cu mainile, de care se foloseste cu succes pentru a se explima.
Fata este de forma triunghiulara, cu trasaturi taioase sau alungite, nasul bine definit, fin sau drept, fruntea lata si inalta, semn al intelectului – nativul poseda un vocabular extrem de bogat, iubeste cartile si chiar are talent la scris, este cult si ii place sa fie inconjurat de persoane cu acelasi nivel intelectual. Se mai distinge printr-o barbie mica si ascutita, nasul carn si ochii vii si intr-o neincetata miscare, carora nu le scapa nimic din ce se petrece. Acestia sunt albastri sau verzi, plini de luminite neastamparate, ca si caracterul geamanului.
Poate avea si ochi caprui, insa indiferent de culoare, o caracteristica comuna o constitue privirea fugara asupra obiectelor inconjuratoare, neavand rabdarea necesara pentru a se concentra mai mult de cateva clipe asupra unui lucru. Nativul mai poate fi recunoscut usor dupa tenul palid care la contactul cu soarele capata culoarea bronzului extrem de rapid.
Anunturi Google


Aspect fizic Rac

Trasaturile comune ale racilor sunt reprezentate de o constitutie plapanda, inspirand fragilitate si moliciune. Cel mai simplu de recunoscut sunt dupa constitutia fetei. Chipul de copil are un nas carn si mic, cu o barbie ce poate deveni dubla odata cu varsta, cu buze carnoase sau gura mica. Pielea fina are o paloare fluida, precum intregul sau chip nedefinit, invaluitor.
Caracteristici pentru Rac sunt ochii mari si pierduti in lumi numai de el stiute, revarsand un aer de visare si de fragilitate. Ochii deschid poarta spre universul interior , in care traiesc cea mai mare parte din timp. Expresia acestora trece de la timiditate la mirare sau teama, alteori fiind complet absenta. Putini vor putea ghici ce se petrece cu adevarat in sufletul lor pentru ca Racul nu se manifesta zgomotos precum Berbecul, avand obiceiul sa se retraga in scoica lui de melancolie. Fruntea se iveste bombata, fara linii precise, la fel ca intreaga faptura diafana si stearsa.
Musculatura nu e ferma , bustul se dezvolta lung, dar sustinut de picioare scurte. In general, structura este osoasa, desi se mai intalnesc si Raci mai plinuti.

Aspect fizic Leu

Fiind una dintre cele mai puternice personalitati ale intregului zodiac, fizionomia Leului se va face remarcata intr-o multime. Prin simpla lui prezenta sau prin mersul maiestuos va da clasa persoanelor din jur. Mersul ii este suplu, pasind mandru, cu trunchiul drept si pieptul iesit in afara.
Prezenta sa forteaza pe oricine in mod inconstient la masurarea gesturilor, grija fata de conduita si de aspectul exterior. De ce ? Pentru ca nu vei putea discuta cu acest nativ stralucitor si sigur pe el cand ai o scama pe umar sau ti s-a desirat putin maneca la bluza. Te-ai simti prost automat si Leul va avea grija sa-ti intensifice sentimentul de disconfort, voit sau fara sa-si dea seama. Aspectul fizic joaca un rol foarte important pentru Leu. Este frumos, cu nasul drept sau putin tesit, fruntea inalta, fata triunghiulara sau patrata.
Trupul este armonios, bine facut, cu bratele si picioarele fine si puternice. Intreaga sa fizionomie inspira magnetism. O Leoaica va atrage toate privirile prin mersul ei de gazela, tinandu-si capul ridicat, mandru. Abdomenul este plat si osatura fina. Si femeia si barbatul in leu au ca semn distinctiv coroana capilara bogata si stralucitoare, blonda sau satena, carliontata sau linsa, insa ingrijita cu grija, un nou atribut de frumusete cu care se vor face remarcati.

Aspect fizic Fecioara

Nativii in Fecioara nu ies in evidenta prin fizionomie, pentru ca au un comportament rezervat si se imbraca mereu decent. Trasaturile sunt fine si regulate, cu o silueta zvelta si un trup armonios. Vorbesc incet pentru ca nu le place sa se dea in spectacol, nici sa se faca auziti de toti cei din jur. Au un mers rapid si se deplazeaza cu usurinta. Umerii sunt ingusti, nu au o conformatie atletica ca a Leului, dar nici una solida cum intalnim la Berbeci, fiind mai degraba mici de statura, cu o talie medie.
Se remarca prin ochii limpezi si stralucitori, din care reiese puritatea sufletului lor idealist, precum si inteligenta sclipitoare. Trasaturile fetei sunt mici si delicate, cu sprancene arcuite si nas drept, cu o gura mica si dinti ca un sirag de perle. Este explicabil avand in vedere ca lor dentistul nu le va spune sa se spele pe dinti de mai multe ori pe zi, vor avea singuri grija de acest lucru. Avand tenul trandafiriu si trupul aparent fragil, sunt constienti de frumusetea lor si adesea pot deveni narcisisti.
Cu toate acestea, au mereu o oglinda cu ei pentru a verifica in permanenta ca parul le sta inca bine, ca nu li s-a dus machiajul, ca nu au vreo scama pe umar, ca tinuta este una corecta. Desi obisnuiesc sa critice totul si pe toti, sunt in acelasi timp cei mai exigenti critici ai propriei persoane. Nu sunt multumiti niciodata de trupul lor si ingrijesc cu produse de calitate, inghit vitamine, isi curata organismul cu ceai de plante si se feresc cat pot de orice boala. De aceea, stiu totul despre produsele de intretinere, cat sunt de naturale, exact substantele pe care le contin si daca pretul este unul corect.


Citeste mai multe pe astrologie.acasa.ro

Comentarii Facebook