Mihaela Radulescu în tandrețuri cu Botezatu: ”Am fost doi prosti, toata viata ne-am iubi”

 

Mihaela Radulescu a aruncat în aer lumea mondenă din România după ce a mărturisit că și-ar fi dorit să se iubească cu Cătălin Botezatu.

 

Mihaela este cea mai frumoasa femeie, cea mai dorita de toti barbatii pe care eu ii cunosc. Esti in capul tuturor listelor din viata mea. As face orice sacrificiu pentru tine pentru ca meriti. Esti un etalon de frumusete, inteligenta si profesionalism. Dar pentru ca ai un iubit, iti doresc tot binele din lume”, a spus Catalin Botezatu la emisiunea lui Cristi Brancu, Agentul VIP, de la Antena 2. 

 

Mihaela Rădulescu a intrat în direct prin telefon și a aruncat bomba. ”Vreau sa ii spun lui Catalin ca toata viata lui femeile au fost impartite pe categorii. Eu intru in liga 2, de varsta lui si la brunete. La blonde, da-mi voie sa iti spun ca o considera pe Tania foarte frumoasa, iar la roscate nu mai comentez, e o lista mai lunga”, a spus Mihaela.

 

Toata viata eu si Catalin ne-am intalnit, ne-am placut, ne-am iubit. Niciodata nu am concretizat. Am fost doi prosti la cat ne placem unul pe celalalt”, a mai spus Mihaela. 

 

Cătălin Botezatu s-a înflăcărat: ”Vin la Monte Carlo luna viitoare”. 

 

Te invit la cina, poate cine stie ce se intampla”, a spus Mihaela.

Comentarii Facebook