Ce agenție de turism promovează Transilvania, la Târgul de Turism de la Londra (P)



În perioada 2-5 noiembrie România participă la Târgul Internațional de Turism World Travel Market 2015 (WTM), de la Londra, alături de 50.000 profesioniști din industria de turism, miniștrii și presa internațională. Alis Holidays este prezentă în standul României ca și promotor de primă linie a turismului din Transilvania.

,,Este o onoare să fim prezenți alături de cele mai importante personalități ale industriei turismului international și national. Participarea noastră la cel de-al doilea cel mai important târg de turism din lume alături de alte 180 de tări reprezintă un plus considerabil. Sperăm ca prin ofertele noastre să atragem cât mai mulți turisti înspre Transilvania”, a declarat Florin Crișan, directorul general al companiei de turism incoming Alis Holidays.


Agenția de turism Alis Holidays susține, în special, ca și destinație Transilvania (destinația nr.1 in Regatul Unit în 2015). Pentru a promova puternic regiunea transilvăneană, agenția va efectua un infotrip atât cu jurnaliști importanți din Regat cât și cu reprezentanții agențiilor de turism londoneze. Acest infotrip se realizează în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism (biroul din Londra) și cu Ambasada Romaniei în Regatul Unit.


Turismul de incoming este prioritar pentru industria autohtonă. Numărul sosirilor vizitatorilor străini în România, înregistrate la punctele de frontieră, a depăşit în primele 9 luni 7,205 milioane, în creştere cu 10,2% faţă de perioada perioada similară din 2014, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS), publicate luni. Cei mai mulţi vizitatori străini provin din ţări situate în Europa (92,8%). Din totalul sosirilor vizitatorilor străini în România, 56,7% provin din statele Uniunii Europene, cele mai multe din Ungaria (30,6%), Bulgaria (27,4%), Germania (8,5%), Polonia (7,3%), Italia (5,9%) şi Austria (3,6%) – sursă: http://www.capital.ro/

 




Alis Holidays este un promotor puternic al turismului românesc de mai mulți ani. Spre exemplu, un proiect reușit în acest sens este cel în care un numar record de aprox.3500 turiști au vizitat Transilvania în primul sezon de curse charter spre Ardeal prin pachetul turistic pus la dispoziție de Alis Holidays în parteneriat cu Ophir Tours.

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani în transportul de persoane. În completarea diviziei de incoming, agenția se axează, de asemenea, pe turism extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

Comentarii Facebook