Miercuri 24 Aprilie

Lista centrelor de recenzare asistată în județul Cluj. Ziua liberă poate fi luată în decurs de un an, de la data realizării autorecenzării


Recensământul populației și locuințelor a început în data de 14 martie, cu prima etapă, cea a autorecenzării, aceasta fiind un element de noutate în România. Autorecenzarea poate fi asistată de un recenzor sau neasistată și are loc în perioada 14 martie-15 mai.

După completarea chestionarelor, în decurs de maxim 7 zile acestea sunt validate, după care se generează dovada de autorecenzare, care poate fi descărcată de pe site-ul www.recensamantromania.ro, pe baza CNP-ului personal. 

„Ziua liberă poate fi luată în decurs de un an, de la data realizării autorecenzării, și aceasta se acordă persoanelor care se autorecenzează folosind echipamentul propriu, dar și celor care se autorecenzează, sub îndrumarea recenzorului ARA. Îndemnăm toți locuitorii să participe la Recensământul Populației și Locuințelor, deoarece aceasta este o cercetare statistică națională care măsoară o serie de indicatori statistici deosebit de importanți pentru fiecare stat, cum ar fi numărul populației sau dimensiunea fondului de locuințe”, a explicat Irina Munteanu, prefect al județului Cluj.

Citește și: Recensământ 2022: O nouă zi liberă pentru români. Oamenii se pot autorecenza începând de astăzi

Lista locațiilor pentru autorecenzare asistată și programul de lucru al recenzorilor ARA din județul Cluj, poate fi consultată aici:

lista centrelor_page-0001.jpglista centrelor_page-0002.jpglista centrelor_page-0003.jpglista centrelor_page-0004.jpg

lista centrelor_page-0005.jpglista centrelor_page-0006.jpg

lista centrelor_page-0007.jpg

lista centrelor_page-0008.jpglista centrelor_page-0009.jpglista centrelor_page-0010.jpglista centrelor_page-0011.jpglista centrelor_page-0012.jpglista centrelor_page-0013.jpglista centrelor_page-0014.jpglista centrelor_page-0015.jpg


Comentarii Facebook