UNTOLD s-a încheiat în forță. Fanii pot dona sumele necheltuite pentru reconstrucția spitalelor


Festivalul UNTOLD s-a încheiat duminică seara. Participanții au fost plini de energie și regretau faptul că festivalul s-a și încheiat. Cel mai mulți au dansat până în zori, cu gândul că se vor reîntâlni cu magia Untold abia la anul. Pe scena principală de pe Cluj Arena au urcat aseară, printre alții, Smiley și Ofenbach.

Smiley a animat și de data aceasta publicul cu hiturile sale. După ce a coborât de pe scenă, le-a transmis un mesaj fanilor, dar și celor care au făcut posibilă ediția de anul acesta a festivalului Untold.

Fantastic. Fantastic. M-am bucurat de experiența asta la maxim, le mulțumesc oamenilor de la Untold pentru invitație, le mulțumesc oamenilor care au venit să ne vadă, au fost extrem de mulți pentru ora aia. Totul a  ieșit foarte bine. Sper să repetăm experiența.”, a spus Smiley.

A urmat duo-ul francez Ofenbach, care a băgat în priză audiența cu ritmuri de muzică electronică cu influențe pop, rock și folk. Cei doi parizieni s-au cunoscut pe băncile școlii, iar datorită muzicii sunt nedespărțiți. Piesa lui „Be mine” a ajuns pe locul 35 în topul Billboard Dance.

Publicul a fost extraordinar, ca întotdeauna în România. Pentru că am fost la Untold acum doi ani. A fost extraordinar să vedem fețe adevărate, oameni fericiți, care s-au întors la viață, de fapt”, a spus duo-ul.

Artistul Martin Solveig a cântat piesele care l-au făcut celebru.

E atât de bine să fiu înapoi la un eveniment atât de mare, atât de mulți oameni, chiar este incredibil pentru toată lumea. Cred că ne-a fost dor să fim împreună, cu atâția oameni, să avem o astfel de noapte, și sunt foarte fericit pentru asta”, a spus acesta.

O surpriză în ultima seară de Untold a fost prezența Innei, care a cântat o melodie remixată de DJ Alok. Brazilianul, numărul 5 mondial, a fost emoționat, pentru că la Untold a susținut primul lui show după un an și jumătate.

După miezul nopții, tinerii au dansat împreună pe ritmul muzicii lui Afrojack. La Untold, artistul și-a prezentat ultimul single.

Participanții pot dona banii necheltuiți de pe brățări

Participanții la Untold pot dona până pe 17 septembrie sumele necheltuite din contul online. Banii merg în contul Fundației Metropolis, pentru proiectul „Spitale Publice din bani privați”.

Renovăm spitale. Am făcut-o, suntem în curs de renovare a altor spitale. Încerc să nu fac diferențiere între Secția de Hematologie de la Fundeni și Secția de Infecțioase de la Piatra Neamț. Nici nu ar trebui să fie diferență. Dacă vrei, donezi ăia 2 euro prin sms sau ce vrei tu, cu bănuții de pe brățară, către renovarea spitalelor din țară”, a declarat Codin Maticiuc, conform stirileprotv.ro.

Cei care au participat la a șasea ediție UNTOLD spun că au strâns amintiri de neuitat.


Comentarii Facebook