U2 la UNTOLD 2022? Chitaristul trupei a fost la ediția din acest an


The Edge, chitaristul legendarei trupe U2, a fost vineri la UNTOLD, însoțindu-l pe Martin Garrix la UNTOLD, fiind astfel pentru prima dată când un membru al fabuloasei trupe U2 ajunge în România.

DJ-ul olandez a venit în țara noastră din Las Vegas și l-a adus pe The Edge la UNTOLD pentru a-i prezenta unul dintre festivalurile lui preferate din întreaga lume, după cum a declarat și în timpul show-ului de aseară. 

The Edge a fost impresionat de reacția publicului care a ascultat pentru prima dată, live la UNTOLD, ”We Are The People”, imnul oficial UEFA EURO 2020. The Edge a avut bucuria să lucreze împreună cu prietenul și colegul său Bono, solistul trupei U2, și Martin Garrix la realizarea acestui imn oficial.

Chitaristul și-a dorit să rămână o prezență discretă în festival. Timp de 90 de minute a urmărit din fața scenei, dar și din backstage setul olandezului și a făcut poze fanilor care se bucurau de magia festivalului, pentru prima dată în ultimii doi ani. 

După show, impresionați de atmosfera de la mainstage, Martin Garrix și The Edge au urcat la etajul 3 al Cluj Arena și au urmărit zecile de mii de participanți vibrând pe setul lui Fedde le Grand. La fel de discreți, The Edge și Martin Garrix au vizitat apoi mai multe zone din festival, printre care scenele Galaxy și Alchemy.  

Vizita lui The Edge la UNTOLD marchează o premieră națională, fiind pentru prima dată când un membru al trupei U2, una dintre puținele trupe live care strânge sute de mii de participanți la un concert, ajunge în România. U2 a scris istorie în muzica ultimilor 45 de ani, având 170 de milioane de înregistrări vândute la nivel mondial, 22 de premii Grammy, și a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În 2021, întreaga lume a fost impresionată de anunțul colaborării dintre solistul trupei U2, Bono, The Edge și Martin Garrix.

Conform unor surse din rândul organizatorilor UNTOLD au precizat că pentru anii viitori se analizează aducerea la Cluj a unei trupe legendare: U2, Bon Jovi, Metallica, Bruno Mars sau Coldplay. Cel mai probabil, venirea la Cluj a chitaristului U2 este una de tatonare, pentru că marile formații evită România pentru că ”de aici nu au cum lega alte concerte, fiind un capăt de drum”, au precizat cei din management -ul Untold.


Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook