Ministrul de Interne, Lucian Bode, şi Emil Boc, printre festivalierii energici la UNTOLD Festival. Nu s-au sfiit să-și arate mișcările de dans


Zeci de mii de festivalieri s-au adunat noaptea trecută în fața celor opt scene ale Festivalului UNTOLD. Au cântat, au dansat și au avut parte de momente memorabile în cea de-a treia noapte a festivalului. La eveniment a fost prezent și ministrul de Interne, Lucian Bode. Politicianul a fost însoțit de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care nu s-a sfiit să danseze și să se simtă bine pe ritmurile muzicii electronice. 

Aproape 100.000 de oameni au dansat și au cântat pe ritmurile artiștilor preferați. Punctul culminant al serii a fost concertul susținut de cunoscutul DJ David Guetta, care a mai fost prezent și în alte ediții ale festivalului. 

Emil Boc și Lucian Bode, în mijlocul distracției de la UNTOLD

lucian bode cu boc 2.jpg

Printre petrecăreți și-a făcut apariția și ministrul de Interne Lucian Bode. O prezență discretă, dar în același timp vigilentă, notează Observator. Ministrul a vrut să se asigure că totul decurge în parametri normali. 

Pe poziţia a patra la nivel mondial. Acest lucru se datorează şi muncii acestor oameni pe care foarte puţini îi vad si au grijă de siguranţa tuturor participanţilor”, a spus Lucian Bode.

Şi nu a fost singurul oficial prezent la Untold. A fost însoţit de primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, care nu s-a putut abţine să-şi arate mişcările de dans. Festivalul Untold va continua în această seară. 

Comentarii Facebook