Duminica 17 Octombrie

Cei care NU poartă mască la UNTOLD 2021 nu vor fi dați afară de organizatori


Festivalierii care nu poartă masca la UNTOLD 2021 nu pot fi dați afară de organizatori, a declarat Edy Chereji , directorul de Comunicare UNTOLD.

Masca este obligatorie la Festival și oamenii le vor primi dacă nu le au.

Lucrurile stau în felul următor. Noi ca organizatori avem obligația de a permite accesul la intrarea în festival doar persoanelor care poartă mască. În cazul în care nu au mască, vom avea pregătite măști, să le putem oferi la intrare.

Mai apoi, în tot perimetrul festivalului vom avea mesaje prin care vom îndruma oamenii să poarte această mască. Bineînțeles că mai departe fiecare individ e responsabil. El decide în privința felului în care utilizează mască. Noi avem în jur de 80% dintre participanți vaccinați sau trecuți prin boală.

Deci cred că aceste persoane vor veni cu o oarecare dorință și încredere că sunt în siguranță. Fiind un spațiu deschis, iar masca nu mai e obligatorie nicăieri în spațiu deschis, probabil unii oameni vor decide să nu o poarte.

Dar noi avem datoria să le comunicăm ce impune legea în această perioadă”, a spus Edy Chereji, potrivit hotnews.ro.

Regula purtării măștii ”va fi implementată la sânge, doar că noi nu suntem o autoritate care să poată veghea aplicarea legii. Noi ca organizator privat avem obligația de a comunica, de a pune la dispoziție măști”.

Întrebat despre ”cazul în care un participant nu poartă mască, există posibilitatea să fie dat afară din festival?”, acesta a spus că ”nu există o astfel de prevedere de care să am cunoștință. Dar cred că această întrebare trebuie adresată autorităților. Jandarmeriei și așa mai departe, cei care sunt în măsură să aplice legea”.

Sondaj de opinie

Credeți că ar trebui să se închidă școlile?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook